так в нього тих трубочок повно. для кожного ставка чи річки окрема. в залежності від глибини та чистоти води
Звiсно можу. В мене i телепони адмiнсрацiйi э. Сам збирався на веснi , але не склалося. Живу зараз на дачi (притулок для чорно-бIлих копарiв) , вiд того камьяного цвинтаря десь за 50 км. Проживання безкоштовне !!!. Умови казацьки . Газ , вода , напруга , Э ! Бiлi капцi не видаю. Ласкаво просимо !!!
А СКС ще мабуть ті що я стріляв перед присягою Мені, панам NIA, 968 та трьом іншим подобається що у герра юнкерса сезон закінчився так і не розпочавшись
чому до дупи, гарна прога для фоток а як приїдете то покажу де копать, можу і мд свій дати бо саморобки зазвичай скіфів не полюбляють винюхувати
От зараза, дощ слинить та +16, таки капець урожаю абрикос, знов абрикосівки з медом зроблю як кіт наплакав.
А СКС ще мабуть ті що я стріляв перед присягою Нi , то отой ще шо андропова ховали... Мені, панам NIA, 968 та трьом іншим подобається що у герра юнкерса сезон закінчився так і не розпочавшись-Та нi, менiсподобалось шо вiн вiд города вiдпочине трохи , на вiдмiну вiд мене. Бо за прогули тре буде трохи спiтнити
http://www.mv.org.ua/news/125501-kamennaja_mogila_taina_pugayushei_sily.html Но це все брэхня. Отiкамэнюки Гэркулэс с сусiднього хутiра наносив. Мэнi бабця розповiдала , вона бачила. Коли був малий , лазив по тих печерках i бачив на власнi оченята отi малюночки наскельнi. Но отой пiсарь вася там уже був. У музеi мамонт був i чучела неандертальцiв. Зара вже новий музей, но шо там э не вiдаю , якось пойiду з малим подивлюся
Отак завжди, ананербэ можна , а нам нi. А ось оцей шо робив там у 17.20 ? Музей зачиняэться у 17.00. От здався йому той далай ? Отакоеот. http://www.mv.org.ua/news/134228-gadyuka_ukusila_melitopolca_na_kamennoi_mogile.html Так тож старшой , а ще ж джура э , 10 рочкiв
Тi печери (якщо можна назвать то печерами) розкопували вже 100 разiв починаючи з давнiх часiв, але якась сила засипаэ йх знов. I коли я там лазив по тих щiлинах , десь пiв метра до верху тiки було , а то всьо пiсок. Зi сходу печерка була порожня, там i малюнкiв було бiльш, алеж отой вася...
Всім привіт.Поки *банився*.їздив до наших вояків.Смаколики домашні возив.Машинка моя капут.пробило прокладку під *головою*.На ХЯ не їду.поламались всі плани.Сєпарня на даунбасі калірована.На Бахмутському БП.мусора пробили на машині колєсо.(місцеві).На Покровському БП.сєпари направили до Авдіївської *промки*.потрапили під обстріл.Всі живі.До хати пхався на *налигачі*.450 км.Дякую хлопчині з Монастирища.імя Андрій.Віддячив чим зміг.Отак пройшов місяць в *цюпі*.Зара на городі.і йду в місцеві їпутати.часу ніц зовсім.Оце помив ратиці і*глупості*.та й в люлю
ТРИ ! Зараз нерестова заборона, тож, прилад в руки й бігом копати ! доречі, сьогодні незаплановано виїхав на спалену від очерета поляну, троньки совка накопав, в комрада навіть таньге накопалось !!! тож, мушу обов'язково приїхати та провчити ваш мд своїм саморобом -)))
Камраде, переконайтесь що воно Вам в силу. Всім добра. В силу читаю кноподавство. Було не холодно. Погодні шамани зламали свої бубни, сцуки. Не крапотіло (ше раз отим шаманам - дишлом у бубен). Легкий куртофан зрання був помічний.