малий кунхветів просив, то я йому дав. а те що він дві зїв та спати попхався то це суто його проблеми. як то кажуть унд гросе фамілі, клювом ніхт кляц-кляц. отакоєот. я і на цей раз кунхветів йому візьму, мо він хоч цього року не буде хрущів жерти замість кунхветів. бо у той раз він спочатку хрущами обжерся що і кунхветів незахтів
З кунхветами все ясно,а ото про хрущів була інформація шо не Дітріх їх їв в неміряній кількості а зовсім інша персона,не будем покишо тикати пальцем,будем його на чисту воду виводити
була. але то звичайнісінький перевод стрілок. от ви там були? ні. то і сидіть тихенько собі та мовчить. коли будете та побачите усе на власні очі от тоді і виводьте на чисту воду. отакоєот
Доброго дня, будьте здорові! За бортом +16 розпочавсь дощик. Так що можно перепочити від городів. От помахати клюшкою ніяк не виходить. Трава поперла до гори, городи поля вже засіяно. Так що весняний сезон закінчивсь майже не розпочавшись.
Шановне панство-вiтаю !!! Нарештi повернувся до хати з пригодницьких мандрiвок. Вiйско перевiрив з усiх бокiв , тому дозвольте доповiсти по хвормi ! Боездатьнiсть у нормi, ДУХ на висотi !!! А взагалi , як до мене дэмбэля 90 х, якась не зрозумiла для мене сiтуацiя :- цигарок не стiляють , йiсти не просять , грошi э, чистi , охайнi , до хати не хоче. Такеможе буть ? Чи невже щось помiнялося у вiйську ? Отже панове дивiться-оце яструби чубатi , наш спокiй та сон на три роки Дуже файнi амазонки Ось батькiвська криша Едине шо не помiнялося , так це осьо. Як носили кругле так i носють.. Но то класiка... традiцii забувать не можна !
ну от. а ви кажете військо змінилось, все не так як у своєтсько-окупаційних військах було. звичайно зміни на крає є і вони видні але багато чого ще і від совка залишилось. от коли оці хлопи прийдуть на зміну отим усім полканам-гєнєралам от тоді і будемо казати що військо змінилось геть. бо ще багато совка у штабних довбешках
Ось готельчик де жили, цiни як у лютому в Кирилiвцi.. Був вражений. Тiки не пойняв чому це менi бiлi капцi видали ? Тому шо з Мелiтополя ? Чи усiм такi видають видають ? ставочок з форэллю Питаю чого це рэсторацiя в готэлi не прцюэ, кажуть :-працювала, доки вояки зарплатню не отримали... Шинкарю з давен давен з цим не щастить. А нам довелося iмпровiзувати, степовий народ нiдэ не пропадэ Свiтанок перед вийiздом Оце вже на ходу , майже вдома , днiпровськи плавнi Запорiжжя А ось iхтiандр попавсь у каховському водосховищi , швидо пiрнув , обличчя не встиг зафiксiровать отакое от
то мода така. в усіх пристойних готелях такі капці видають та ще бува і з назвою готелю та то пан @Саня ZP.UA був