та знаємо в якому полі та лісі ти був. на кордоні та звалищи військових та бандитів геноцидів та Сидоровичу намарадерений хабар тягав щоб більш пристойну снарягу накупити)))
ото ти жереш. цілий казан перед тобою а люди сидять, дивляться та тілько слинки ковтають в надії що ти або не усе зжереш або лусниш і їм хоч по пів мисочки невеличкій поїсти залишиться
Я здаю хабар не Сидоровичу, а бармену. Іще професору здавав, котрий у бункері сидить. До Сидоровича далеко йти, особливо від реактора. Хоча, кажуть, Сидоровичу вигідніше.
інколи вигідніше спродати зброю та інше окрім артів звичайним сталкерам. все від мода залежить. ти який мод ганяєш?
тобто ти почав з самого початку. там чи 7 чи 11 завершень, взалежності від того як ти поведеш себе. потім як пройдеш раджу пройти чисте небо та поклик припяті. ну а потім вже переходити на різні моди. і іще якщо хочеш швидше пройти та не відказувати собі ні в чому то постав тренера тоді ані вага ані гроші ані смерть тобі не страшні. я його ставив коли вдруге чи в третьє почав тіні ганяти але перший раз пройшов чесно
Та не буду я ніяких тренерів ставити. То старшенький мене умовив поставити "Сталкера", я поставив, і зараз теж потроху граю. Якщо набридне, то покину, і все.
Эрнест своё дело знает. Глаз у него намётанный, сразу видит, что сталкер из Зоны, что хабар будет, и знает Эрни, чего сталкеру после Зоны надо. Свой человек Эрни! Благодетель. Доевши сосиски, я закурил и стал прикидывать, сколько же Эрнест на нашем брате зарабатывает. Какие цены на хабар в Европе, я не знаю, но краем уха слышал, что «пустышка», например, идёт там чуть ли не за две с половиной тысячи, а Эрни даёт нам всего четыреста. «Батарейки» там стоят не меньше ста, а мы получаем от силы по двадцать. Наверное, и всё прочее в том же духе. Правда, переправить хабар в Европу тоже, конечно, денег стоит. Тому на лапу, этому на лапу, начальник станции наверняка у них на содержании… В общем, если подумать, не так уж много Эрнест и заколачивает, процентов пятнадцать-двадцать, не больше, а если попадётся, десять лет каторги ему обеспечено… )СС(
я вже скільки років ганяю час від часу і не набридає. звісно що хочеться чогось новенького, іншого сюжету, локацій тощо тому і ставлю моди. шкода що сталкер-2 так і не побачив світ. але ще раз тоюі кажу чисте небо та поклик більш цікавіші тож обовязково постав та пройти після тіній
капець, був в приватбанку, потрібно перевидати пенсійну картку мамі(вона не ходить та не розмовляє після кількох інсультів), послали мене подалі бо вона не може підтвердити себе голосом працівнику банку який прийде додому а при Коломойському я без проблем перевидавав цю довбану картку не один раз. От цікаво, в нас спеціально ці всі покращення для народу?
Наварив кострюлію печеревини, перцемсоллючасником натруна і в морозіловку буде шо трохи жерти. Дивний харч,, ото купляєш, купляєш,, а воно кудись діваєця,,,, і куди може спитаєте га? , - а біс його знає Доброго здоров'я всім