ото задокумєнтова усьо ото дєйствиє на фото ... хотіли шашлик зробить а жінка прєдложила огромнимі кускамі , готується швидко і обжерлись швидко всі , ніхто добавки не просив ...
З 10000 кліщів попаде один заражений і все. остальні 9999 просто пють кров та розмножуються і чекають свої нагоди заразитись та добавити вам і нам клопоту. дуже кацапів нагадують.
всьо , живіт від мнєса разтянувся і віки натягує , та так сурьозно шо аж закриваються . піду мабуть спати , завтра з ранку на тєжку працю ... я так поняв шо я не один такий ...
та яж не булгахтір. -ти шо сідєл? -ну а який булгахтєр нє сідел? воно канєшно нема нічого там харошєго але очінь розшіряєт кругазор©
а яку мені цікаво та на що вистачає грошей, зараз чекає черги булат, хочеться Bohler М390 але поки що не виходить
- Хорошого бухгалтера нелегко знайти. - Так, головбуха Зою Сидірівну вже третій рік поспіль шукають міліція, податкова і прокуратура.
а де то можна таке купити? бо на звичайний ніж щоб хліб-сало різати і 40х13 вистачає а от щоб щось гонорове зробити то вона не підходить
я замовляв на форумі "мастер нож" а взагалі є багато інтернет магазинів по клинкам та матеріалам на руків'я та інше
так не буває, або лотерея за недорого від починаючих майстрів або гарантований результат але гроші не головне, ще треба втовпитись бо як ви кажете гонорові майстри зарезервували наперед. Ось на ці вихідні(здається) була в Києві "Сталева грань", туди возють багато