Я чув що Марс збираються засиляти,так у мене пропозиция-видправити туди сих комуняк,бо Марс то червона планета.
поки ви тут збоченями займаєтесь я налагоджую виробництво німецьких казанків по війні. гешефтбанк працює за любої погоди(с) але партнер той що збувати їх буде непогоджується чогось, каже то шахрайство. http://reibert.info/threads/identificirujte-kotelok-pozhalujsta.538058/page-3#post-5717789
САЛОМ алєйкум усім!!! Фігнею ви займаєтесь куме - а я от вигнав самогоняри з яблучєк і любуюсь на нього, отакоеот
так то не любуватись тре' а куштувати. якщо не сам то запростити когось щоб скуштував та подивитись як людина відчувати себе на ранок буде.
25 то мало. людина нерозкуштує що то воно є. тре' хочаб грамів 200 а ліпше 500. тоді вже точно можна визначити чи гарна чи не дуже горілка, чи собі залишити чи туристам втюхати. я оце на тім тижні узяв з старих запасів троха варення то хлопцям сподобалось. варення витримане років шість а мо і більше.
Якраз в самий раз, бо дай 50 а воно схоче 100 і пошло по наростаючій. А я не лікеро-водочний завод і не червоний хрест. Так що в самий раз. Попробував і пошол, а якщо хочеться ще то пожалста за дєнжку, от.
так це ж ідея! тре вдкривати шинок або цей корчму і наливати усім бажаючим чарку, а там канапки з копченим салцем, вареники, борщ, галушки, ковбаси різні. так і до рестарації можна за півріку-рік дорости. ну звичайно оформити то всьо у стилі австро-угорської криївки, світлини там різні, зброя ммг, фляшки-казанки та інші історичні раритети.
Хароша ідєя - моя настойка, ваша закусь. Покладемо у мене на присадибі, я буду бармен а ви, як хозяствєнна і дуже чесна людина - начфіном і завгоспом. А кого виберемо спонсором по будівницту нашого завєдєнія? Ну і охранніків пару нада, бо ходять тут всякіє...
охоронців та финансистів я вже знайшов. то два наші дикі гуцули з гешефтбанку. пани Громов та Руслан100, останій світлину свою виставляв декілько сторінок тому. я як подивився то аж сам злякався на стілько в них вигляд хвацький та кровожерливий. ось до речі і екнонмія. відразу і охорона і фінансисти, а якщо так то охороняти вони будуть моцно, бо якщо ні то непобачать свої грошіки взад.
Вчора ходив до лісу.знайшов*ножичка*.перше що прийшло на думку.мать вождь салко творчо нарізав.наївся.спянів від задоволення.задрімав і згубив.Світлину по дню зроблю.
Вітаю ! Прочитав що ви за ніч понаписували , то хоч настрій підняв . Як у вас погодка ? В мене за вікном дме як скаженне , на вечір мать холод буде .