О багато земельки то є добре і те що обробляїте все то є добре. бо в нас багато людей приватизувавши землю і незмігши її продати занедбали її щас там мурашники 0.5 м та бур..яни важко на то дивитись . Розпайовку здали в аренду за зерно а городи за межами села обробляють 10 процентів остальне бур..ян.
курва мать оце неділька продовжилась. щось оце днями мій хомячок якийсь кволий став, не їсть. ну таке в нього буває час від часу що дієту собі влаштовує,але тут щось інше. зателефонували ветинару нормальному та і запитали що то може бути. а вона і каже пошукай кліщів. а яж і не туда, я до цього з таким не стикався тим більш що він у дворі поствйно на плитках загарає. коротше туди а так аж чотири на шії, два великих один середній і малий ще. знов до ветинара що треба купляти щоб врятувати. він сказав але є одне але. сьогодні неділя майже нічого не працює з ветеранських аптек а у людьких такого нема. то я побіг по ліки, добре що побіг відразу до одної аптеки а не блікав у пошуках інших. там усе скупив що тре та зара колоти будемо. а ще і до тйосчі тре пхатись їй теж лікі принести тре але то почекає бо хомячок важливіше. отакоєот
Ти мабуть пам..ятаеш мого Баріка алабая. на три дні я в Одессу з..їздив приїхав він кліщів хапонув бо я оброблять неспішив ще холодно було. То я три дні в лікарню його возив на Київ \обслуга краща чим в людей. \ і всеж неспасли \я плакав мов мала дитина. було соромно від того а зупинитись і притамувати біль від втрати друга я неміг від довбаного кліща моя собака з якою я виїздив по виставкам. яку я пам..ятав з малечку помирала в мене на руках дивлячись мені в очі з благанням допомогти. а я незміг завадити смерті. 3 летка вагою 90 кг. Тож неекономте на обробітку від кліщів бо ліки вже можуть непомогти.
та чого ж не памятаю. я ще ледь не спачкав свої красіві нові галіхве і цену вєсч чуть нє іспортив© коли побачив як він просто по дворі гуляє. то я вже потім взнав що якщо в алабая нормально всьо з псіхікаю та вихованням він не кидається на людей. а не обробляв через те що він майже постійно у дворі сидить і такого ніколи небуло щоб в дворі кліщі були. тепер то звичайно будемо обробляти. незнаю як але як витягли кліщів то він повеселішав, потроху їсти почав та воду пити.
Налаштували мені прадідівського годинника, Густав Беккер. Але без бою, бо прийдеться щоночі не спати, мов у бубльотеці.
це те що нам надають для обробки двох німців работодателі весняні ошейники та деякі таблетки і ампули ми вже використали. то що на фото це до літа. потім нам видадуть на літні місяці то буде ще більша куча.
Мені до весілля наподарували радянського використовував з боем \дань моді\ доволі довго звикав до бою але коли зупинивсь ще важче звикнуть до безбою. це як до храпу \звиняйте ті хто має храпову ваду\
Пішов трошки прогулятись, побачив ніж у вітрині гарний, підійшов блище,, ціна ще "гарніша" насравйогомамі
і ви теж? шо то за монетка така бо не видно? стопарик гарний. А ми тут цілий день (з 9.30 до 16.пісят) за толіку малуююуу!
в мене теж ньюф, виростила мені обох малих поки по молодості були постійно на роботі, була постійно з німацьким захистом від кліщів, по дачах гасала - хоч би що а то покупали її харківським шампунем і в дворі хапонула кліща і ще й я мусив їхати, не стало собаки як мене вдома не було. Досі себе винним рахую.
то добре , я зараз з свого кота який пів кута обслуговує від 2 до 8 кліщів знімаю , а йому нічьо ... от подлєц ... жінка раніш в вєтаптєці похожі краплі брала , допомагали . а зараз якась фігня ...