Цей хабарок молоденький копар з Чернігівщини привіз запропонував мені. я дав йому 600 гр. він ще дещо на радощах додав. Мене найбільш зацікавила стопка 48 грам проба 84 АК 1882 тому й купив думаю непрогадав.
За призначенням вже використовував ємність 100 гр за сантиметр від вінця. але наливаю собі половинку бо для мене то забагато.
З неділею панове )) а декого небудемопоказувать пальцем , з понеділком. ..... Погода шепче, +17 Камради кликали напокопать в сторону повіту Ейналєя. Та халепа , учора шпортаючи з весняно - польових робіт мав необережність зафудболити груду засохшої землі. Груда виявилась міцнішою за мій палець...
ви що пана Алекса невпізнали? а всьо через те що в нього звички нема тими харчами живитись. а мені таке не грозить я призвичаївся там. отакоєот
вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. нарешті під мій календар почали пристосовуватись. бо в мене сьогодні неділя а завтра понеділок. отакоєот
тож Ваша оковита, на царському сріблі тепер настояна, тож має буть дуже корисна, та цылюща. я аж сам трохи від слини не захлинувся, та в голові запаморочилось, як ото уявив, ті ковтки зимної на озимій, та шматок сальця, з кусинем молодої цибульки та хрумким чорним хлібчиком.. Доброго всім здоров я
Якраз так співпало що випробувавав стопочку з свіжиною. вальнув свинку для дому а не для продажу. І використав чарочку спочатку під свіжину. потім під ковбасу дамашню. та під кровяночку ну а потім під копченості. результатом стопарика та свіжини досить задоволенний.
Приперлись з дружиную з копа . земля вже тверда що чуть лопату нову не вломив . ось трохи цікавого ...
нічо-нічо , зара ще троха вітдихну і рвану в магазин за пивом ... шашлик вже маринується другу сутку ...
12 рядків картоплі. чи ото все аж до обрію. Чи є у Вас посполиті якщо є то скільки і підкажіть де їх взять бо дуже треба.