Коли він має верблюда то ві не бідуін. В нас бідуіни пішком ходять, а не бідуіни хоча б на жигулях іздять -( циганів не стосується.) Всім доброго ранку. Погода люкс, буду збиратись на коп.
Всім доброго ранку! Погода красота, +11 сонечко, поїдемо недалечко на вибиті місця, свайбу витряхнемо.
Доброго ранку товариству! От я й повернувся. Соняшно, вітерець, але й прохолодно. Був у відрядженні на південному заході Польщі - закінчив останній етап контракту на два місяці раніше ніж передбачала умова. Трішки покопав, але жодних раритасів не було - тіки сов'єтський гудзик у німецькій траншеї. Десь у вівтором мій лаптоп відмовив співпраці і тільки вчора був доведений до порядку, але найцікавіше було у минулу неділю коли їхав до Ленкниці. Отож виїзжаю я на автобанку, недалеко від мого дому, розганяюся щоб в'їхати на перший ряд, а тут мені в лоб, аварийним рядом, суне Сейченто - я навіть перелякатися не встиг, але дякуючи Богу перший ряд був вільний та я встиг втекти від того педе...ста!
Продовжу. У наступному тижні вибираюся з приятелем до Бельгії на найбільший у Європі мілітарний базар - https://muzeumpamiatka.wordpress.com/gieldy/gielda-militariow-ciney-w-belgii/, ну а зара з собакіреном на шпацірен, а потім помити машину та на авторинок по сємачкі
А я написва щоб він мене попередив як буде їхати щоб я встиг світло ухаті виключити - може він й блукає до цього часу у темряві А так. на поважно, то я сам міркую - де це він пропав?
це правда,-в нас найшли бочку ржаву огогокубову і касують,а раніш такого не було,але бачу шефи шось запідозрили
Доброго дня Трохи побазарував,гроші розвів,тепер поїду до лісу злато шукать Якщо у Вас таке є то їду до вас
Десь у недокацапів С севастопольской аллеи, высаженной в память о жертвах трагедии в Кемерове, исчезли восемь деревьев