отож і я про це. шукав малюнок не знайшов. щось подібне в мене десь лежить але де? ви часом не знаєте куди я його приткнув, га?
Привітався ! Краще поїдьте в Терпіння на цілющі джерела - там теж недалеко від самого мілітополя , але корисніше для душі та тіла .
агаааа ! а мені казали шо на Хортиці копать ніззяяя !!!!!! а я бачив як Ви там крутились та маскувались під любітіля пивазшашликами ... от тепер і я поїду та повикопую там всі скарби , тим більше шо товариш купив деусаікспі в повному комплєкті
тою касовою підживою ви попалите свій тріпак бо ті суміші зараз позаливали у всі нафтобази до беніфіціараколомойського - той образився за привєтбанк і в усі свої нафтобази позаливав КАСи , а там в цистернах такі осади шо ними можна витруїти всю корею разом з китайцями
та чого його боятись? він все єдно не той мод скачав тож ризик зустріти його та випадково встрелити мінімальний. отакоєот
Вітаю . вчьора похоронив картоплю ... тепер руки й плечі болять а сьогодні щей на копа потягнуть . ну то таке то пріятноє действіє ...