одеськой трасою 097 наш агрегат кальйосами гремів, ой лада краснайа-машина класная і під капотом сємдєсят конів©
знов ти зі своїми жидівськими манцами. скілько можна! ти отого жида, чи як він сказав нємєц але жидівсього походження сюжи привадив а він за кацапів топе аж пищіть
І хто це каже, граф Толстой? Ти ж лише сьогодні висловлювався на користь близькосхідних братів лугандонів з Палестини.
не сьогодні а вчора. і тілько через те що вони потрипають від жидвської окупації. так само як і єрусалим потрипає від жидівського свавілля та окупації.а хто тим палестинцям зброю надає, та чи надає взагалі то ще тре зясувати.
Привіт камаради ! Присунув з копу,був на озері там де вчора,але хабарку вже не так густо.... Короче вчорашне вино з пивом дало свій аффектт,я ходив і думав як то додому скоріше і бахнути доброго пивка Фоток багато не робив,так що сорі,сьогодні без пейзажів
Звичайно, ніхто, лише аль-воєнторг. Зокрема, доведьонньім до отчаянія від жидівської хунти водітєлям верблюдів.
Діду а як там успіхи з королівством,короля вже посаду зайняли,і мене цікавить посада міністра фінансів,вакантна ще чи ні??
Та я не копать збираюся, а по місцях сили проїхатись. Ну якщо машиною їхать, то можна й копнути, але ж там у вас як не арх. пам’ятка, то звалище гільзача.https://reibert.info/threads/zaporozhe-i-oblast.11869/page-83#post-11021374 І там і там копать не будеш. От хіба що до пана Юнкерса заскочити, чи до Пана Вітра. Пана К я побоююся.
Після глибокої посадки картоплі ,-у сусідки,бо дома ще і не виробив грядку,-мені хочется тепер на крило...підігнав все,зараз перекур і обшивать буду робить...
Та як тільки мене робота відпустить, аж пилюка з-під коліс полетить. Але влип в один проект я і ніяк не можу здихатись тепер його. отже навряд чи вирвуся Скажіть чим воно могло бути, ковпачок якийсЬ…
тре давати собі відпочинок та нові враження. на два дні та одну ніч можна вискочити. що до отої залізяки то щось дуже знайоме, але що?