і знову ж таки - ви раніше бачили капени з відновленим посрібленням і позолотою та паяними в ювеліра застібками - це теж впливає бо и там і і там я теж людям плачу за роботу)
Приходить єврей до рабина. - Ой, ребе, у мене такі куча проблем: з сім"єю, з гешефтом, зі всім. Ой-вейзмір, за що мене Б-г так човпе? - Абрам, такі Б-г знає можливості всіх людей? - А я такі сумніваюся у Його всемогутності? - Абрам, то такі хіба Б-г може допустити, щоб людині випадали проблеми більше її сил? - Але якщо такі проблеми вище моїх сил? - А хто тобі в такому разі сказав, що то твої проблеми?
короче - буде весчь на реставрацію - фото і побажання до якого стану і вигляду треба її довести! Зразу буде ясно що по ціні ... а так ми зараз з вами переливаємо з пустого в порожнє
ну нічого. я оце буду мати троха вільного часу та сам спробую новітні технології і якщо вийде то зроблю звіт. в вас такого немає. я пів і-нета перештормив поки знайшов світлини більш-менш докладні.
то тілько в мене якаясь халепа чи і в усіх таке? спробував обновити сторінку але нічого невийшло з цього. і стару не показує і 502 не видає, біла сторінка і все а там де у горі написана назва сторінки якийсь трабли теж пише.
Креслення я роблю.Я вже викладував креслення атомной бомб,але ви зажали грошенята и не купили в мене за груби гроши секретной розмир.ганьба скнарам.
та москалі вже купили ті\ ваші креслення. протони та разні сараї в них на жітлові будинки падають якщо взагалі не вибухають прямо на летовищі. але то москалі, їх не шкода бо їх як тіх тарганів багато. а тут наші люди, їх шкода. так що торгувайте своїми кресленями і надалі москалям. мо війна швидше скінчіться бо москалі самі себе винищать
ні. просто може першого-ліпшого до бані замкнути хоч на день хоч на місяць. і не якось там віртуально а у реалі. отакоєот а ви кажете