сауны-шмауны... кто-то вон с собой всё самое необходимое и на коп таскает, не ленится! (фото с просторов интернетных...)
Ну, эт с такой лёсой не до копа ужо как то )))))))))))) Возлежать бы в лучших традициях в палаточке с кальяном закинув руки за голову....
Хороший прибор Я поначалу подумал что фото с Виолити )))) Там у них как раз конкурс "Мисс Виолити проходит" ))))
Ну я за конкурсом не следил.Видел краем глаза что проходит какой то конкурс,и то,если бы фотки на главной странице в шапке не висели,то и не знал бы ни о чем.
Ось воно як, а я думав, що головний буржуй у нас Аскот. Але він з вами не був, бо не видно самоварі з патяхвоном і САЛО ціле
А що це ви ваше високобуржуйство по московськи заговорили, міняєте підданство, дивіться бо ми з Консерватором можемо вас теє, трошки расстрєлять зі шварцльозе, як ліцо ізмєнівшоє родінє
Не шугайте мене куме, в мене є австрійська гаубиця (250 мілімєтров ПСВ), як шарахну осколочно-фугасним, подивимся шо лишиться від твого шестіствольного
І міномет и мортира (так точніше)-ст263 КК України. Без Вас будемо нудьгувати. Не стріляйте, будб ласка одне в одного.
Були агітаційні снаряди. От якщ-б замість листівок набити його долларами та вдарити.... Людина або здуріє або від розриву серця..теєє...
та куди там сало та лазня з цицькатими дівками,коли в аскотика картінги э.він як їх баче то за все забуває.
ну і на що там дивитись та чим хвалитись?довжиною чи товщиною?як вимірювати?світлину з лінійкою виставляти чи що?.а от конкурс цицьків то си файна думка. аскот наприклад може бути спонсором,за самі файні цицьки форумчанок призерці буде за приз шмат сала від аскота! ДІВЧАТКА! АНУ БІГОМ ПОКАЗУЙТЕ НАМ СВОЇ ЦИЦЬКИ!ВАМ ЗА ЦЕ САЛА АСКОТ ДАСТЬ!