Проценти по-жидівські і я рахувати вмію. Якщо взяти різницю між вартістю готового продукту Громова і вартістю "исходного материала", то на перший погляд і Консерватору вистачить. Але... зі сторони завжди виглядає все спрощено.
У нас з вами пісні однакові. Ой, у лузі червона калина похилилася.. Ой, на горі два дубки.... Ти ж мене підманула, ти ж мене підвела... Зродились ми великої години... Машингвери-штурмгевери, відчиняй, паскудо, двері... Із гір Карпат несеться гомін волі... При каноні стояв... Наливайте, браття, кришталеві чаші... І я так багато можу перераховувати, хоча слухати як я співаю нікому не раджу.
І до панів військових: попався хвостовик міни з дванадцятьма перами. Додому тягнути було далековато, але зацікавило. Гугля видає якусь німецьку 160 мм Ф-852, але оскільки фото знайти не можу, то щось сумніваюсь чи хвостовик від того монстра. Чи були ще якісь міни з такими хвостами?
в залежності від об"єму роботи - одне діло капен привести до ладу або прягу. а інше - бронзову гармату з піратської шхуни!
минутка юмора — Bовочка,если тебе предложат 1 раз Таню или 2 раза Петю,что ты выберешь?— Таня-это, конечно,Таня, но 2 раза - это 2 раза...))) Стоит Путин на улице возле психушки, пока машину ремонтировали. И тут ему псих с окна кулак показывает. Ну и Путин ему кулак. Псих ему два кулака. Путин покрутил пальцем у виска, мол дурак и уехал. Рассказывает Медведеву, один дурак был с окна показывал кулак ну и я ему, он мне два, я у виска покрутил, мол дурак. А псих у себя там рассказывает: Путина видел. Показываю ему, держи крепче Россию. Он показывает , держу. Я ему двумя руками держи, а он мне показывает "мозгов не хватает"))))))))) - Слыхал, Колька на Таньке женился? - И как живут?- Как голубки. То он через окно вылетает, то она. Муж-Жене:-Ну,Мать,и растолстела ты !...-Ты на себя глянь,смотри какую пузень отрастил!-Это не пузень,а ХОЛМ славы! _Ага,а под ним павший ВОИН??
Мова йшла якраз про речі такого розміру як капени і т.д. В наш непростий час важко знайти середнє арифметичне між справжньою вартістю реставраційних робіт і фінансовими можливостями посполитих.
ой вейз мір! і хтоб ото казав?! та то ми через вас христарадничати по світу підемо бо окрім того що ви заделярували ви ще 300 відсотків собі берете. то і виходе що від вашого гешефту одні збитки. пропаную виключити пана Руслана з засновників гешефтбанку і включити на його місце мене. в мене всьо чесно та чотко.