2. Капен продавав камрад, якого не влаштовували червоні плями міді що виступили на латуні - вельми складний і невиправний випадок! Треба терміново позбутись цього нєкрасівого значка!
та не дуже за дурничку - заплатив як за нормальний, бо в того баригі ціни потолочні(((( ... а не пошкодував грошей бо знав наперед що з цього буде те що треба
а він тепер сидить та лякті по самі вуха згриз що так задешево продав гадаючи що з того толку не вийде.
бувають в жизні агарчєнія .... хто ж йому дохтур? Можна подумати що я отому рукоблудію в медуніверситеті навчився за 6 років
так відкрийте як гуру тему в реставрації або в мене до вас є ділова пропозиція. розмішуйте тему в послугах що чистите різні такі цікаві речі, реставруєте їх, та приводите у первозданий вигляд. вам присилають речі, ви робите. на у навар ділемо на двох.
пишут и советуют банных и саунячих дел мастера, что (липа-ольха-кедр-для бохатых) - выбрал ольху по 2-ум причинам 1. цена, 2. сухая (очень) - а это большой плюс , меньше играть будет! да и цвет понравилься(с краснинкой и твердая ого-го - фреза дымела! )
Знаю, що вільха добре зносить підвищену вологість, але у мого знайомого лазня обшита дубом - дуже добра інгаляція виходить.
Воно то так, але проблема з тим дубом - ядро і заболонь поводить себе по-різному, а з вільхою простіше.
так так, тому вілху і узяв, мало того, це моі вже знайомі лісники з Луцька приперли! дом будував ( 12 кубів брав) потім ще, і знову на баньку узяв. пс: інгаляцію різноманітними польовими травками будемо проводить - добре що живу на крутому склоні незайманих лугів!
хтів на полювання напроситись але побачив дуже серйозну дівчину з серпом і бажання полювати кудись зникло. в мене так добре в хаті, тепло, комфортне крісло, веселий хомячок. сидітиму я ліпше вдома.
ай, та як зараз народ любить розставатись з дєнєжними знаками - то воно того не варте ... краще для себе, для душі ... ну і як в нашої кампанії якісь потреби будуть - допоможу