Замовте щоб лисий карлик загнувся до кінця місяця. Відсотки від мене 101%. Плюс вся моя колекційка їде до пана Консерватора. Так що нехай вже старається. Ось, на цю тему:
Значить я неправильно сформулював: Неіржавіюча сталь не повинна магнітитись, якщо вона магнітиться, то називається „легована сталь”. З досвіду торгівлі нержою протягом 5-ти років
Доброго дня! після двох днів що робили в бані,пан Кібер тут нідочого,не було времья потицяти кнопки. ось і зара тре йти робить,бо у суботу відкриття і тре попарити іменинника
Не зна як світлини вийдуть бо ліхтар буде червоний(у парільці)а так припхається хтось з комрадів(по ревізі)а ми його у баню,краще пхатися у пьятницю
Так у Вас там буде "Квартал Червоних Ліхтарів" Тоді тим більше чекаємо світлини! Яка тяпниця ?!! Заради такоЇ справи можна і відхилитись від правил теми!
"По фракціях покажіть , будь ласка"(с) "Шановні колеги, я попереджаю що списки тих хто не голосував ми таки оприлюднимо!"(с)
спочатку червоне світло, потім інтернаційонала почнуть тихенько співати, а що після гаяваспитаю, що? а то! піднімуть краснава прапора і почнуть совєти відновлювати. ми на це підти неможемо! треба придушувати у самому зародиші ці всі комуняцькі починання! світло терміново замінити на фійолєтове або рожеве.
Слушне зауваження. Але гадаю Пан Обуч обрав такий колір підсвітки через це http://www.poiradar.com.ua/poi/DeWallen-11575
Ти уявляєш роздягнену молодицю при фіолетовому світлі? Це ж перехочеться геть усього... А правила - вони тому і правила, що їх порушувати не можна. Як тільки починають плодитися винятки з правил - починається анархія.