Камра, я хоч з касками вже як рік зав"язав. але доста тільки поглянути на підшоломник та свіжу іржу на фурнітурі - і всі питання в оригінальності відпадуть)))) ... а самий горщик застарити до стану сарая та чердака - то пан Руслан мою роботу бачив - і не таке виробляли - але при продажу відверто казали що то є якісна реставрація та застарювання - відповідно і ціна була приємна для покупця, а не 200-250 долярів за "всьо по роднє і всьо такоє по бєрєжному домашнєму хранєнію"!
оце ви людину рознервували. він тепер вночі спати незможе. а ви пане Кібермайстер обережніше бо так на вас і капличку 13 сторічча повісять.
Вот этот момент особенно впечатлил... как доктора, я даже скупую мужскую слезу пустил - так проникся к горю данного существа Эти т.н. патроны, точнее пули ,падают после прбития стекла (оконного), но как ни смешно, они являются боеприпасом к нарезному оружию.Проще говоря, держать их дома дважды нецелесообразно. Неэффективны, но неприятности тянут как "взрослые".
приветствую, какой насморк? мне жена перед выездом двух маленьких кацапчиков приготовила))) иммунитет сразу поднялся и настроение тоже))) пс: баньку 2й день мастерю, сегодня с батей ольхой обшивали, фотоотчетик попозже скину!
заразом і світлини з виїзду. тілько пики замалювати треба. бо я боюсь на себе дивитись а люди тим більш перелякаються.
Який жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Треба терміново закрити теми ВОПи та Реставрація.Там суцільне підстрекання та незаконна інфа,як зібрати від пістолета до гармати!
Ні,весь не треба-Райберта шкода,лишіть. Може краще окремих суб"єктів, до перевірки на детекторі брехні,того...з інету?
отож і я кажу що отих дуже бдітєльних субєктів громодянської спілки закрити десь на тиждень за обговорення дій модератора.
думаю тепер треба для реєстрації на форумі ще ВИМАГАТИ справку про психічний стан здоров"я! Причому категорично і беззаперечно!
Не переймайся. Чи ти вирішив обсудити політику модерування? То не забувай, я теж вмію бути "бдітєльним".
ото із за тих вельми бздітєльних товаришів у деяких хароших камрадів пазл до кінця ніяк не збереться! Можна так сказати роблять мою мрію нездійсненою!((((
от з цим дуже скрутно. в самого нічого не виходе з знахідками і в тих що поряд теж зі знахідками швах.(((((((((((((