Прийміть моЇ співчуття , друже. ПиСи : хотів ще написати , але в таку хвилину це буде зайве. ТРИМАЙТЕСЬ!
а ми ніпанімаєм в тіїх самоварях. то ліпше до його великокуркульства звернутись він тую самоварю оціне у три копійки та купе. а після буде продавати за грубі гроші. бо він хто? вірно! спекулянт! отакоєот а ви кажете.
та то він у пилюці. мабуть десь у клуні чи на горищі валявся в когось а отой скажений колгоспник його експроприював, тобто по простому поцупив.
Ну хіба ж так можна! Треба було узяти потихеньку , шоб ніхто не бачив, а от поцупити ні в якому разі!
Стен згорив.OTE="Скажений колгоспник, post: 5712740, member: 55835"]Панове, а як вам такий електричний самовар? Переглянути вкладення 3989823 Переглянути вкладення 3989827 Переглянути вкладення 3989830 [/QUOTE] Тен згорив!
так ви тут вирішили дурника знайти щоб втюхати йому непрацюючу самоварю за грубі гроші?! оце молодь пішла, рвйот падмйоткі на хаду(с) куди там мені з моїми відсоточками чи гешефтбанку з його сємачками.
Пане Консерватор! Я згадав у мене на городі кулемет системи Шварцлозе закопаний! Ще з часів УНР. От тільки я не знаю де саме
Вiтаю,пiсля роботи вирiшив заглянути у прийомку металобрухту.Цiкавого не було,зате припер на горбу задню бабку вiд станка.Добре,що .рюкзак витримав
Прийми мої співчуття . І не геть в тему , але цікаво чому коп останній ( в цьому сезоні чи взагалі ) ? Судячи з фото копарь ти фартовий .