а багато схронів аскот наробив? та чи є там щось коштовне, кулемет наприклад або штурмгвер? треба такі на весну до тебе вибратись, пошукати аскабаноих схронів а мо ще і клад довбуша знайду.
Я вже неодноразово наголошував, збираєм членів нашого скромного клубу і в новому сезоні гайда в ПМВ-шну Чорногору. Відмова не приймається, дезертирів будемо відлучати від священного САЛА, тобто відправимо в безсальний бан. Я думаю гіршого покарання не придумаєш
Як де, а це що, це ж все твоє, мені в біноклю видно А за столом хто чаї ганяє, хіба не ваше високобуржуйство?
Ви як завжди праві пане Консерватор, у вас мабудь нюх на всяких буржуїв з самоварями, патяхвонами і САЛОМ на ничці
ні. в мене нюх на куркулів які нагребли собі, а ділитись не хочуть. прикидаються мишами. мишка діти це шкідник народнава хазяйства. одна миша за ніч з'їдає у пять разов больше чєм сама вєсіт. (с)
Белый слон Крут!!! Ну, нак всегда. А крышу уже перекрыли? А белые пятна так это у Опрышка фотик старый пиксели по вылазили, плёнку засветило )))))))
Виїздили вчора трохи відпочити. Кликав з собою багато кого, але можливість знайшли не всі. Тож для тих хто не поїхав викладаю світлини, нехай посмикають волосся на різних місцях .