ну от чого ти до мене приколупався? візьми та спробуй сам.чи тобі кацапа шкода? їх у кійові до трясця. відловлюєш того хто тягне квіти чи іграшки до свинособачого посольства та чемно кажеш прошу пана чи пані потім заводиш за ріг, даєш по довбешці але не сильно, хоча як не розрахуєш удар та прибєш то не страшне, вернишся знов до свинособачої хатки та запросиш новенького. так от. гепнув, рота скотчем заліпав щоб не верещало, руки-ноги звязав щоб скотча необривало і у багажніка пола. привіз на місце та і вішай собі. потім світлини покажеш ми посміємось з свинособаки
Ти просто так професійно все те описував, що я подумав, ти знаєш. От і уточняюся. І за який ріг вести? Там за рогом - парадний вхід академії міліцейської.
Привіт камаради! Всі ми в очікуванні копу і я після 15-00 зірвався і покатив,на вибите десятком років поле,яке штурмувало копарів з сто тищ пятсот Яма на ямі від пощуків... дороги перекопані,але після зими..... ТРИ годинки рілексу . Шмурд і мусор які лишають тварини на двох ногах я не враховую. *** Ножиці якими кастрували полудурошних дебілів,які думають,що ями ,які вони не прикопують відлякують копарів.. *** Годину в рілекс і потім в пів метра від копу якогось камарада літл репрезенто ! *** *** Час на чистку! В перщий чан *** Ще трошки і... *** Було весело. Всім доброго!
В7 доброго ранку ! На дворі +5, похмуро, але сухо ! Гостримо лопати для недільного копу -))) Отже, ранкова кава та до цицькатих справ !!!