А у нас з ранку дощь, а потім у кратку - раз сонячко, раз хмарки. А мене, кужьва, радікуліт розбив - хай йому грець.
Мій тато так робив тільки називав це насрачником - такий пас на мотузках. Саме в понеділок таке й треба показувати, щоб ледарів простимулювати трішки - до лопати та у ліс чи поле!
чого це? я наприклад знаю дуже дієвий засіб від радікуліту. в вас нема радікуліту? можу вилікувати! я б і пана Славуту вилікував би але він дуже далеко і поки я буду до нього діставатись то в нього все минеться і без мого втручання.
ніяких відсотків. верніш відсотки то після. хоча слушна думка! треба поексперементувати і з цим способом лікуання.
ніякого шамансьтва та інших забобонів. всьо робиться тільки з точки зору совремйоної науки та медіцини.
Доброго дня! Ось ніяк не можу відійти від тих болот,які ще вночі співали і спати не давали, мать оті мавки ще трохи але світлини погані,ще сльозиварення пана К не вживав А я поки клацав,а хтойсь сало смажив
який жах. якби побачив би такі старшні пики десь серед лісу чи степу то тікав би не обертаючись аж до самої хати. недивно що ранком ніхто вітатись нехотів а тільки б вшитись з того місця скоріш.
...погребен на дне глубокой Гримпенской трясины, в липкой тине засосавшей его зыбучей топи" (© Перевод: admin, 2013 г. Источник: СобакаБаскервилей).