Я ніде не був, сидів удома з дітьми. Мої товариші, які були, зранку плювалися, що теж нічого людського не відшукали. Так що нехай колеться той, хто був. Можливо, пан @ArtBorsuk плюнув на все, та серед ночі добив якусь цікаву яму серед села?
Пан Борсук, скоріш за все, з хати не виходив бо вітерець дмухав та шумів, а за тим шумом не було чути як МД бібікає.
Новости Гишефтбанка-можем продать чертеж атомной бомбы.Покупайте и Украина станет атомной державой.Секретный размер огласим после перевода денег.
Пане Руслане, ви замість бімбами та гешефтами займатися, то краще садочок свій перекопали бо до мене різні цікаві інхформації доходять.
Так ось цим и займаюсь-зараз напишу що тая бомба у садку закопана,прииде Артборсук и перекопаэ в ночи садок.Я зробью вигляд що не бачу и не чую.
Пробачте, то я неправий, бо обговорення предмету в темі продажу заборонено правилами. А тому, вибачаюсь заявою щодо товару: дійсно, я не можу роздивиться, що там: лайно чи уран.
і нічого ж не відповіси у відповідь. гешефтбанк. З.І. він так сємачками торгує. домовився з бєнєю і коли на дворі дощ то торгує у приміщенню банка.
а я сємачки не торгую та і не купляю теж. та і сонечко в нас, майже тепло на дворі а у порівнянні з суботою так і взагалі літо
А в мене так зранку було, і до обіду (тобто, до вашого, пане К, ранку). А зара щось хмарки натягнуло й вітер піднявсь.
Не не не-це дружний подарунок.Взятки дають ,тильки не на нашому сайти.У нас самые неподкупные Модераторы!!!!!!!