Я до GPSiв неприв'язуюсь,як кажуть на глаз,балок полiв та лiсу навкруги багато.Так що вам всi карти у руки
У мене під квітником - погріб. Під хатою танк (це не жарт, звертайтесь з цього приводу в ПП), а під садком не знаю, не копав.
ну кого злапа того і засмаже. а ти гадаєш чого він всіх на гостини запрошує. от тілько ніхто з тих гостин не вератвся. отакоєот. а щоб нічого не подумали люди то на собачку безневинну звертає.
Схоже починається прогнозований мною на середину жовтня сильний вітер... В лісі вже сильний шум і хрускіт гілок.... Помилився я в прогнозі днів на 4-5.
Хотіли сказати "Лист крадуть"? - Разом з гілками, а до ранку може і стовбури підуть... А вітер дійсно.... північний (доволі рідкісний напрямок).
Доброго дня,шановне панство. Гуляли сьогодні по парку.Дочка затягнула до тиру.Хоч цілитись ще не вміє,на курок тисне справно. Побачив нові зразки мішеней і здивував малечу,взявши і собі трохи набоїв. Думаю ніхто не звинуватить в чомусь антиморальному чи політичному,просто гарні креативні мішені... Може хто собі дізайн скопіює...
Доброго понеділка, шановне панство))) Почитавши 7 сторінок теми, дійшов висновку, що пан Консерватор має вже книжку написати: Це типу намьйок на „1000 та одну ніч шаленого копу“))) Або скаженого (як написав Скажений колгоспник): Сонечко сяє, півні співають, поліз я на гору сіно скидати (бо як хату купив, ще толком там ні разу і не був): Мастити всю, чи тілько колесо?