А що це у вас жовтеньке на голови?Не ярмолка ли?Шабат з дядьком Бучем справляли,а знахидок нема бо у субботу неможна копати,а на поверхни все зибрали за видсотки конкуренти.
то суперсовремйона тобто сучасна екологично чиста шапочка. з листочка ясенового. і то не в мене. я у той час світлини робив та наглядав щоб усе сало зразу незжерли.
ану з цього моменту докладніше. то мені що таки до бишова забратись треба? ліпше відразу вказати місце щоб я і квітник і город і підлогу непопсував.
З наступаючим Новим роком, цицькастих Снігурочок вам, побільше хабара, сала та горілки., і той кінчайте їсти наніч сало, а вже якщо хочете їсти то через палку снігурочкі.
а не зарано мосьпане ви почали святкувати? чи то через те що можете невстигнути? очі відкрив а на дворі вже 8 березня.
Дякуємо, безумовно, але щось Ви зарано. Іще тільки другий сезон цього року розпочався, а Ви вже про Новий рік пишете.
Вироби побутового значення з дерева, які знаходяться надворі потрібно змащувати відпрацьованим мастилом, аби вони не погнили від вологи!
то так пане, було поночі ми такого хабара відкопували. А один раз траки копнули від Т3 20м траншеї 1.7 м. глубини, пробували на підробітках копати, чотири дні рили таку траншею, а поночі справились за 5 годин, витягли та зарили.
це я і сам знаю. я кажу ви самі скажете де на городі чи в садку закопано чи мені шукати прийдеться.гаяваспитаю
Яка ніч? До ночі ще далеко, просто стемнілося. Повеселю товариство - пішов пройтися лісом. День якийсь невдалий: куди не поткнешся, всюди браконьєри цілими виводками ходять ( чи як у нас кажуть - шваромлінія). От я і мотаюсь з однієї сторони хребта на другу вдаючи з себе щось середнє між грибником і кабаном... Вирвавшись в черговий раз, геть захиканий на вершину хребта раптом побачив на старому буці графіті, а датоване 20... ой Господи ... 19 роком. невже ж я цілим 5 років по лісах пробігав?
Косити під кабана у лісі повному браконьєрів - доволі, гм... неоднозначне заняття. Хоча, після чупакабри...
Із знахідок хіба що патрон 12 калібру в гільзі 1945 року. Ніколи такого не бачив. Може і браконьєри ще з тих часів блукають?
Ні під єгера тепер дуже небезпечно. Єгерем став тепер один псих із браконьєрів - здає колишніх товаришів, то йому вони пообіцяли, що з живого шкуру на опудало здеруть. Тому кабаном безпечніше...