Зарахуйте мені це до доброЇ справи! І від відсотків до кінця року теж звільнити не завадило б Як наш Вождь на це дивиться? (Запитав і про всяк випадок посунувся далі від монітору )
а в дуглас що вже не пускають ? раніше там навіть ролик про дуглас показували і тітка щось там розповідала
Доброго вечора всiм,нарештi й я розiгнав свiй вшивий домiк,тепер можно й потеревенити трохи з гарною кумпанiєю.
Вітаю ! В нас все як завжди . Огляд міровой преси , і гутаримо про своє , хто про відсотки хто про те як іх не сплачувати
А я мав надію, що вождь лоби отих, що заблукали у синьому морі, під водою притримує щоб вже ніколи не випливли.
А чим братимете?Гвiздки я не збираю,кулiш та шашель з'їли гостi,бо вас не дочекаєшся.Тепер чухаю потилицю,чим вiддавати.
Шашель це м'ясо печене на вуглях(хоч i не суттєво)А от того,що ви перерахували,того...нема.Так що вигадуйте щось iнше.
шашлик знаю, то дійсно мНясо а от шашєль то хробак який дерево псує, то я у словнику подивився. так що хробаків я не їм та і іншим не раджу. а то що в вас того нема то шукайте. чи ви не копарь? гаяваспитаю