Усім згаданим рекомендую терміново змінити не тільки місце зберігання хабару, а й місце проживання (хоча б тимчасово). Бо винесе усе, без штанів лишитеся. Ось, ексклюзив, пан К. на ревізії у необережного копаря: https://vk.com/video273907058_170675679
Отож, нещасний Антон, після твоїх відвідин з ревізією... З.І. Я обізвав той акаунт "Відео для Райбу", але там чомусь вирішили, що то реклама, та змінили на Філіпова, вимагаючи вказати дійсне ім"я. Нехай, Філіпов то й Філіпов.
ти таки змусиш мене відновити ак у вконтагтігє щоб постити там всяке таке що тут чогось заборонено. вживати іншомовні слова бач заборонено. та хто їх тут розуміє крім кацапів? а кацапи звикли що їх обкладали, обкладають та будуть обкладати даниною та матюччам. така їхня долі
Тю, а хто тобі заважає? Відновлювати навіть необов"язково, заліпив перший-ліпший, та і користуйся на здоров"я.
хіба хочеш? мусиш!(с) хто в нас модератор? отож! а гна модератора просто аби кого з вулиці не візьмуть, туди тілько самих відповідальних беруть. отакоє от. так що ми всі сподіваємось що ви нас не підкачаєте і приступите до справи з усією відповідальністью.