Салам алєйкум шановне паньство!!! У мене питаннячко до всіх, хто буде на зльоті 01.12.2012 в Києві?Бо я буду їхати . Могли б зустрітися, побалакати. Наш скромний клуб ще разом не збирався
Як на зло Працюю і в п"ятницю,і в суботу,і в неділю Нас перевели на зимовий графік роботи Хоч скач............
на жаль не маю часу. зате гроші лопатою, тею що копаєш. накупиш весною самоварів та патяхвонів І апарата газводи. доречи навіщо він тобі? чи ти вирішив газводоб барижити? зробиш красиві етікетки, з копарем , плашки на смітнику позбираєш та будеш тут продавати газіровку копарську. гииииииииииии
Мене нажаль теж не буде буду у іншому краї Батьківщини. Так шо пане Oprishok можете сміливо істи нашу пайку сала на зльоті.
Шифрується буржуйська миша, а сам вже присмотрює місця в павільйоні де б автомати на газводу поставити. Шоб на зароблені гроші потім самоварю-рюмку купить. Знаєм ми його спекулянтську душонку
я вже півтори роки на зльот збираюсь, все зібратись не можу. доречи. якщо буде час та натхнення то у броварах клясний клюб де можна поганяти на картах. там ще і салом пригостять
друже Опришок мав на увазі іншого Вікінга, того що з міхаличєм на аві. ти! я то тебе знаю особисто і можу привселюдно підтвердити що то ти на світлині.
який сніг? хто дозволив?! то мабуть світлини у фотошопі оброблені. а малюк гарний, дуже схожий на аскотика, а мо то він сам і є
Я думаю то Аскот сніг навів на гори, щоб до його схронів ніхто не добрався, ти ж знаєш скільки ця миша там всякого наникала.А я думав на фото ти, а то дійсно його високобуржуйство, видно коли був малий то йому сальця не жаліли, тому він таакий кабанчик на фото получився