Чи ти з дуба впав чи що ? Яка картопля ? Сніг лежить,виглянь з вікна ))) А наступного разу як будете мене мучити,я вже буду лопатою Вас ганять як кабанів диких )) Чи Ви думаєте якщо повід'їдали отакенні лиця ))) та пуза,та вимахали по два метра зростом - то можна вже з мене бідного знущатись ! Я ось підкачаюсь і позакручую Вас всіх в бублики ))
1. тю. але то ти сам мені казав що іще перед новим роком картоплю посіяв і вона на різьдво вже повилазила. 2. ти обережніш качайся бо луснеш та усіх обляпаєш
Пане Консерваторе ! ! ! Ну от шо Ви на мене наговАрІваЄтЄ вЄчно ? Я по-перше ніякий не куркуль,бо нема в мене нічого,я бідний як ота церковна миша. А по-друге куркуль на форумі один - і це пане Консерваторе Ви )))
ну все вірно. бо вже моя доречи свою теж у києві купляв. тілько нажаль не з ваффенфабрік "Морячок і ко"
Дійсно на жаль, морячок шиє по оригінальних лекалах з німчаковської матерії. Надягаєш і кайфуєш, це не фуфєл, який десь тут недавно продавали за 170,00 грн. А твою де шили? В мене скоро буде літній варіант, тої самої фірми
А, знаєм, там по ходу нормальні продають а не таке як продавали отут http://reibert.info/forum/showthread.php?t=238752
Ничё я вам не продавал!!!Не,у меня есть 284 кепки, но это личный резерв для семьи. Не буду отрицать, я продал 7541кепку, но вас в списке нетути!!!! Т.Е. засланные вы казачки, а не ..... Вывод: сала не дадим, в палатку не пустим, ВОП в сортир подкинем, водку ......НЕТУ ВОДКИ!!!! ВОТ ТАКОЙ 2012х- вый КОНЕЦ. А самое злобное и страшное- напилюём вам в капці.
Шановний морячЁк, брали дійсно не в Вас, а в представника фірми "ваффен унд муцце уніформ"(moryachok.com)Але не будьте скнарою і виставте личный резерв для семьи 284 кепки на продаж. Ви вже йтак кинули собі тут рекламу сала дайте, в палатку пустіть, ВОП в сортир не підкидуйте, водку ......ДАЙТЕ, і не напилюём вам в капці Класний ви камрад а почуття гумору дай Боже Дякую що зайшли в тему, заходіть ще