А я вчора в Т-55 заліз.... цікаво ж все таки....все крутиться,вертиться,нажимається,відкривається і т.д. Але тісно в ньому просто капець Жаль в "Акацію" не попав,закрита була.
що. висоти боїшся? тепер я знаю як з тебе все вибивати. витягти тебе на дах багатоповерхівки, ти все сам і відаси. гиииииииииии
і не знайдете, бо все вже під стелю забите відкуркульованим хабаром. Доведеться знов до мене везти, а це зайві розходи, а ви, пане К, добрий газда та такого не допустите. То ж краще одразу все тутачки залишити.
Кібер майсте, то ми про своє, про наболіле()) Є в нас одна людина, яка на возику експонати до школи возить)))концерватор його теж знає)))
нічого не під стелю. я щойно пішов подивився то в мене іще і той ісик помістется та ще і місця буде на другий.
В музеї ВВВ "Акацій" нема Та і в музеї ВВВ спробуй но залізти хоч в один танчик Зразу лопатою по горбу Та і заварене там у них все що тільки можна.
І в Лі-2, і в МіГ-23. А я ще й по вагону бронепотяга лазив і по якомусь кораблю. Там же огорожа по я.... пояс. Правда це було років 4 тому.
А як це ви перевірили, що там усе заварене? О_о Не пошкодували свого горба і казенну лопату, та залізли подивилися?