Оце все все рівно ІС-3 не прострелить. Чули про танка, що зі сходу привезли в Київ? Так то я його привіз, як хочете знати !
Пам"ятайте, шановний, що в мене крім собацюрки(він замість сигналізації алармової гавкає) ще й куле..., чого не, того нема, але мавзер на поготові , а на крайній випадок звичайнісіньский АКМС ще є та та кілька цинків масляток.
Якщо це правда, то честь Вам і хвала - здіймаю капелюха та усі свої іграшки замикаю з повротом до шафи!
своїм ходом чи на возику везли? це той що підкацапники з поцтамента стягнули та увесь той асфальт що там ще залишився попсували?
нічого не тре замикати!!!! спочатку завітаємо до бишівських куркулів та троха потрясемо їх, щоб пики невіджерали. ну потім звісно до пана Кібермайстра заглянемо, він давно вже запрошував. а після я всі ті цяцькі занесу до гросбуху та складу у коморі.
На возика своїм ходом, потім на возику до Києва, потім своїм ходом з возика. Іще й на башті проїхались по центру міста, бо коли ще таке зробиш? ))) Так, той самий.
Жоден з мене жид, а щирий українець, а живу так як наказували мої предки зі славного Запоріжжя - кохаю мою Батьківщину, ненавиджу та не попускаю її ворогам - з людьми по-людську, а з хамами по-хамську - так мене бабуся вчила - дочка полтавського козака.
Моя бабця. коли я так починав мріяти та нести усіляку ахінею, казала(тільки прошу без образ - це тільки цитата) -:" А гівна тобі на лопаті, синку!" Бо бачите. вона ніколи не казала до мене - онуку.
ото вірно зробили що забрали. бо кацапи б спочатку поломали бо вони в техниці ані трясця не тямуть бо дикі а піля на брухт би здали.
а коровяку можна пару камазів? я город в тещи удобрю і най собі вона там городину розводе та мене підгодовує щоб я не охляв.
Без проблем, якщо про коров"як мова(хоча коняче гівенко є краще). Проблеми бачу тільки в тому, що камази буде дуже трудно знайти, а на кордоні за отеє гівно зферментоване тре мито платити. За гівно
будім іскать(с) ну якщо вам шкода то так і кажіть. я тоді тут знайду і без усяких митниць та налогів.