- і шо воно с під мене хоче теє начальство на тій роботі ? -Кажуть роби то - роблю.., а тепер сё - роблю..., а тепер ше ото...... я кажу - неможу,, мне так невигодно.,, а вони -какой ти скучний,,, вони бля веселі-- пообідювались на мене, кажуть підеш с понеділка робити в сусідній цех, і шось посвоїмуніхунепонімають, нуіпіду,,,,,
Вітаю вельмишановне товариство. Оце повернувся із праці, по дорозі популяв із АКМС-а, собачку вигуляв, клюски до зупи зварив, балантайна ковтнув, а оце зара кнопаю та утрвалюю отого віскаря швабським пивом, а сніг, курва. вже третю годину сипле
В кінці 90-х початку 2000х займався я негарними справами.Наживався на людських слабостях;в журналах типу Мабіла,Мобілюкс та подібних, давав обьяву з лівого номера що молоденька панянка надішле в приват відверті фото і відео,фото 10 грн шт/відео 25 і непогано башляли.А потім з тих коштів поповнював у селі всіх бажаючих.За гроші.
у нас з 11-30 і допоки в хату зайшов сніг лапатий сипав(зара не знаю, темно), добре що хоч плюс та на дорозі тане, завтра ливень а сніг перенесли на понеділок. Але сракопад таки буде, в неділю.
якщо намет гарний то міняю на човник))) але ви мосьпанє неуважно читали. там город з гори до хати, отже мур якщо і впаде то тілько на вулицю. ну придаве три-чотири курки, сусідського зилика та бабу параську, але то не страшне бо вона і так вже стара та ще і відьма. та і нема чого попід парканами лазить підглядати-підслуховувати та плітки збирати