Сусіда, а шо це ви були відсутніми, чим займалися? А мені не важко молоду, гарну та спартівну привітати, отакоєавикажете.
Вітаю панство з рибним днем! Так, ми не забули Вашої розповіді про порожній спортзал на двох і теплотрасу.
https://www.ukr.net/ Там можливо обрати і по категоріях новин, що цікавлять, і по локаціях. Не поганий агрегатор новин. Всім добра. Було не холодно, та щось там трішечки крапотіло.
В мене 6 V Шість котлів і жере як той горинич,але вже звик до тих затрат. Вчора сів порахував і охурахувів )))) І це за рік
Як в тюнінгу,то прикольна,мінімум в максі. Але все відносне,я зараз на квадрік мощняковий придивляюсь ,бо по лісі і полях на парочкі тонн не попрєш + розмір!
Доброго ранку панове!Вчора сніг,сьогодні дощ,завтра мороз,-весна в розгарі З пятницею будьте здорові,а я з праці скоро до хати спать
Доброго ранку. За вікном +1 , важке сіре небо, дощі сніг ніяк не доїдять. Всім гарного дня, а я біжу на працю . А який сьогодні день ?
В7 доброго ранку !!! На дворі похмуро, але сухо, +5 Вчора знов вирвались напокопати в лісі біля переаправи по 43-му. В мене купа залізячча, в комрада випало срібне кільце 20-30 років по клеймах, але, що дивне, воно жіноче. Отже, ранкова кава та до цицькатих справ !!!