У наборах з олов"янними зольдатами такий моцаклетіст був. Не пам"ятаю точно. Чи то солдати на параді чи ще шо. Радяньські набори 70х років.
Ми такі брали у сина директриси відмінника і лили зі свинцю(ну а свинець з акумуляторів на звалищі) ))))
ото внізапна, але ж дороги засипає https://zruchno.travel/ObjectEntity/Event?idCrm=7ca97129-982a-9ba0-bf28-5aa63f597dd6&lang=ua
Вітаю,зранку було +2,падав лапатий сніг який переходив у дощ а потім навпаки.Підкажіть якийсь новинний сайт,щоб основні новини показував регіональні і державні.
Зупиняє таксі оголена жінка. Таксист усю дорогу з неї очей не зводить. Вона обурюється: — Ти що, голих жінок не бачив? — Та мені байдуже, чи ви в одязі, чи без! Я оце думаю, звідки ви гроші діставатимете…
Англійський король Річард Левове Серце був високим, сильним чоловіком. Він дуже пишався своєю силою і любив показувати людям, який сильний він був… Одного разу, коли він проїжджав на коні по сільській місцевості, його кінь загубив підкову. На щастя, це сталося неподалік від села. Незабаром знайшли коваля. – Маєш хорошу підкову? – запитав Річард у того чоловіка. Той дав королю підкову. Річард взяв її в руки і розламав надвоє. – Ця підкова ніц не вартує, – сказав він, – дай мені щось трохи міцніше… Коваль не сказав ні слова. Мовчки дав королеві іншу підкову, але Річард і її розламав. Коваль витягнув третю підкову. Річард вже і сяк і так пробував її зігнути, але підкова не піддавалася. Король залишився задоволений, і, наказав ковалеві підкувати його коня… Після того, як робота була зроблена, Річард запропонував чоловікові монету за роботу. Коваль взяв монету між пальців і розламав її надвоє. Тепер настала черга Річарда дивуватися. Він дістав з кишені монету більшого розміру і простягнув її ковалеві. Чоловік розламав і її, кажучи: – Ця монета теж не дуже хороша, дай мені ще щось міцніше… Тоді Річард Левове Серце посміхнувся і дав ковалеві палицею по яйцях… Бо нема чого пискувати до короля…
Привіт камараден! За вікном дощара валить,я вже дома з покупками для нового сезону копу. Хапнув нову сецуху і прихватив берци для убоя.Чомусь пожалів свої Gritex які вже 4 роки,а як нові! Завтра на арбайтен,а в неділю як не замете то пошуршу за голдом!
Я мочу в дитячому,там триклозан маеться.добре на монетки впливае.Вимочую десь тиждень,періодично витягуючи й чухаю їх щіточкою))
Це я знаю,найкраще наше вінницьке,хтось казав що можна в господарському,хочу глянути чи вартує гратись з ними??