це вже наш. Я мехвод а аскот командир. Хотіли волохатого Пічника стрелком поставить, але боїмося що пушку проп,є.
Отого більшовичка, що з правої стоїть, тре у полон взяти - купив собі ще одну СВТ, а багнету бракує - то ми його розкуркулимо.
та в нього тих багнетів до трясця але він куркуль і нехоче нікому багнетика хоч одного дати. так що я вам допоможу його розкуркулити.
А що тут пробувати - все дуже просто, як два пальці об асфальт - собачці кошака підкинути, а господареві лантух на голову, потім у цьому-ж лантусі дірочку прорізати через яку шлангу від бутлі з самограєм провести та до гемби втиснути, за носа притримати, щоб кілька добрячих ковтків зробив і відсотки ваші - тобто наші.
Знаємо ми ваші брички https://www.google.pl/search?q=Танк...many%2Ftyagelie-tanki%2F147-t-6h-tigr;500;295
Свята простота))) Оті шановні люди думають, що Ларсік і я - то єдині засоби захисту хазяйства та двору
а от і невгадали. ось такі в нас брички. бо ми за екологію. бо незалишилось вже ані ставочка ані лісочка......