Можна сказати, що був дуже заклопотаний іншим святом. Я зараз подивився "Педівікію", там купа народу сьогодні народилася. Саша Грей, наприклад. Кругла дата, 30 років, поважна діджейка, гарний варіант. https://ru.wikipedia.org/wiki/14_марта
Ранку доброго всьому панству!В мене показує+2С,на дорозі квашня,зато грязюки невидно,ось скоро все замерзне.
а вона ...йому...-ВВАЖАЙ! Брати Гадюкіни - Міську вважай - Live in Kyiv XX.II.MMVI - YouTube ▶ 3:29 3 жовт. 2009 р. - Автор відео parazitakusok Брати Гадюкіни - Міську вважай - Live in Kyiv XX.II.MMVI. .з днем рибки/не тої,шо в Тайланді баланду сьорба/.в нас+-5.дупа з ручков!!!поки нема снігу-мо пробіжимося по обіді.бо прогнози "№;%(*?:%;№;%:?*(.....ква!
А!....ІХТАМНЄТ!!!ІПАТЬ!і планка 20,пріцел 120...і мімо.!упс!коли то пан виділи ґуманні війни????то тіпа...я ..в школі...комута/не директору/ плюнув на черевик?.а там зразу були б...явно не гуманні санкції.гляньте .як демократично працює система Документальный фильм про банды Лос-Анджелеса - YouTube ▶ 50:10 29 черв. 2011 р. - Автор відео Patrickloko5 Документальный фильм о войне между уличными бандами Лос-Анджелесапоказывает жизнь преступного мира изнутри. Уникальный материал с «передовой» был ...
Поки ще не завіяло і поморозило поїду сокири кееровські докопувати,ну і пару клядів з талерами,думаю на сьогодні досить