так акуми АА та ААА всі мають робочу напругу 1.2В крім 1.6 В Ni-Zn але там висока ціна, 300 циклів і ємність біля півтори тисячі. Літій наше фсьо!
Ото ви отаке ямище той лаперною-сопаткою копали? І шо ізнайли в тій ямі? Чого нормального розміру лопату не возите в автівці?
ззамерзвусмерть , ледь-ледь встигає з лавинами боротись та заблукалих турістофф закопувати на північно-західній стороні гори аби на довше вистачило ...
ну не привітав та і не привітав. теж мені щасття. а що до багна на вулиці то не переймайся, ось завтра-післязавтра буде сніг та морози отже небуде ані багнюки під ногами та дощів. буде усе вкрите півметровим шаром снігу та морозно. отакоєот
чого це? раніщ 500 а то і більш років вистачало а тут не вистаче? кулі з акумів свинцьових, порох самим робити тож всьо буде добре
Хм. А то у Вас оптика, чи "мідна" мережа? * про відмінність GPON від інших технологій немає сенсу питати, бо Ви договір про постачання послуг, скоріш за все, так не читали.
Те саме начина виснуть той АВАТАР тож чим більше людей ти краще не нам, плюс до того ще дізнався що в них ліцензії нема тож в крайньому останемся з вафі і тарілочкой.
Я щось недопетрав, то на вихідні можна сидіти в хаті і нікуди не їхать? Бо думав на Київ через Бишів, але бачу прогноз — всюдихода ще не придбав
та йоптіка ж начє. мені вшистко єдно, аби працювало стабільно. я вже вище якось писав що обрізали укртелекомівські кабелі напроти хати і аж до річки, а це метрів 300, туди-сюди. то сусід на тому укртєлєкомі був то казав спочатку три дні казали що треба а потім 12 днів.. незнаю чи він іншого провайдера собі провів бо окрім укртєлєкома в нас ще два по вулиці йдуть провайдери нарешті зявились. бо поки нічого небуло то інтертелекомом користувались але вони почали дуже ціни гилити а лімін скорочувати.
На моїй локації, об'єктивно, є тілько Укртелеком, та ще один провайдер. Ну.. ще є один аутсадер. Мислю - всім відомий, що використовує гарне обладнання, однак мая устала чітать певні проблеми.
Мабуть, буде. https://hi-news.ru/technology/v-kitae-postroili-krupnejshuyu-v-mire-eksperimentalnuyu-set-5g.html
та осьо ж ілона маска свою ракету запустив та інет дешевий та швидкісний усім пообіцяв. то незабаром ми той 4ж забудемо а 5ж взагалі проскочемо як отії пєйджіри і відразу на масковий інет усі сядемо
непрокате. математики з хвізіками зазвичай ворогують. тож сказати що сумував аж кушать німог за стівеном хопкінгом то ще більш роздрачити ту матіматічку та звести поздоровлення з восьмоюмартаю на псі і подарунки коштовні у сраку
Ти читав неуважно. З 8 березня її пан Касіо вже привітав (з приводу подарунків - не знаю, питай у нього). А от з Днем числа Пі...
це ви неуважно читаєте. я кажу що якщо сусідо скаже що дуже крепко сумував за хопкінгом що аж істи не міг і через це не паздравів з пі то це ще більш погірше ситуаціюбо математики з хвізіками ворогують аж до крові. тому суі поздравлялки з восьмою мартою, подарунки та усе інше зійде на псі і сусіду буде тре шукати собі нову матіматічку для поздравлянь