Оце я розумію! Я от думаю чому мої батарейки в макс зарядці видають 1.3 вольта,це аккуми Енергія,може хто підскаже які більшу віддачу тримають? Як на макс заряджаю,то МД показує три з чотирьох поділок,а це мабуть моща на сканування убавляє....
Вітаю! На вулиці якось сиро, бо цілий день мряка, багна по вуха, але хоч плюсова тімпіратура. Та ше і інет не працює, мать позаливало ту укртєлєкомовську проводку, шляк би трафив тих жмотів які нехтять старі кабелі поміняти на нові. Оце тре тикати в тому піліфоні, шоб із вами поспілкуватися. Якби ви ото тіки знали яку обіду я ізробив спартсмєнкє-матиматичці, я ж іі не привітав зі святом - сьогодні ж всесвітній день числа ПІ. Завтра буду пощади просить, мо ізжалится.
До речі про укртіліком,у Вас подорожчав?Бо я цей місяць вже 166 грн винен за інет їм а минулий 116 було ...
щось якась дивна в вас енергія 270 мач то для пульта годиться або до пінпоінтера. камраду замовляв панасонік 2700+ зарядне на арт про. https://reibert.info/threads/akkumu...-tenergy-powerex-zarjadnye-ustrojstva.385776/
я попереджував шо ше не вечір - зміни вже почалися й віч-навіч ніхто не осмілюється оприлюднити цю інформацію , економте ресурси , тікайте з великих міст та тренуйтеся до повністю автономного survival високоймовірно наодинці , продавайте квартири доки скоро їх задарма не буде порожніх та заледенілих , купуйте зброю та ліки , перевагу надавайте холодній зброї та найпростішій (вогнепальної надовго не вистачить) розробляйте плани погромів найближчих магазинів аби коли почнеться то не гребти все підряд а брати найнеобхідніше , пересріться з найближчими друзями та знайомими бо потім друзів не буде а будуть винятково конкуренти та люті зомбаки ... Запам'ятайте та визнайте для себе той факт що колись лазерний промінь був навіть не науковою фантастикою , а зараз дітки граються лазерними ліхтариками і пройшло менше пів-століття як комп'ютери та віртуальний світ заполонили волю та душі людства а штучний інтелект вже вирвався з-під контролю й почав свій пекельний майнінг , нас майже вже підготували до останнього етапу аутентифікації ...Вчора вмер останній адекватно мислячій землянин що міг відвернути неминучість , вмер Стів Хокінг , залишилось зовсім мало навіть як для людини ...
Та мать подорожчав. Я ж зара жию з батьками, то даю 200грн вони в платять за телефон і інет, вже відвик від сплати за комуналку, ніц не знаю діючих тарифів.
я той телеком одрізав ще минулої весни,платив 210,та псіхував тільки...зараз в нас є аватор,це типу якась там мережа ві фі.чи як правильно незнаю...
Звісно шо привітав, як же ж можна із таким святом та й не привітати? А от сьогодні попав в просак, в той шо в кіні жмурки розказували.
А також згадаємо Українців, які загинули. *Моя пам'ять та шана колезі, який пішов добровольцем, загинув під Дебальцевим, у отому бою (хто знає, той знає), і тіло якого тільки після експертизи ДНК його батьки признали, бо сподівались, що може бути у полоні. Світла пам'ять тобі, Сергію!
В нас поки ніц нема альтернативи. Є якийсь кабельний провайдер, але тягти кабель до мене на край географіі за свій кошт ніхто не хоче. Кажуть ти все оплати, а ми тобі будемо повертати гроші потом якшо хтось ше підключиться - але такі варіянти манав я в рота й носа.