Вам пане особлива подяка за гостинціТільки пан Топаз оце десь недома,по Черкасах тиняється,то сказав з його баночкою негайно розібратись самому
запас жо....ну Ви в курсі.в мене он колега по 500 за мішок цінив.то я б і три взяв-но...тож не мука,чи олія-не згіркне.не перемерзне.
тю!та в нас валом було!на базарі-по 2!грв віддавали за кг.а на полі-мать і по 1оптом.тре було фуру до нас гнати.ото й гешефт ше був би!!!!а ше +шатківницю електро.вообще атас./не всі люди,особливо в квартирах мають на чім шаткувати.а капустку то запасають!ну тіпа-всі її люблять.на зразок-https://youtu.be/DwJznO6SqyM?t=432/.ото і гешефт!
Вітаю панство з середою! Плююся... Це що ж виходить? Зима, зима, потім три дні весни і відразу літо? Сезону не буде?
У нас те саме ! Завтра їду за новими берцями та комком,настрій так ніби на коп їду )) І в зарядку для акума автомобільного потрібно прикупить,бо замкнули контакти та ушатали мені аккум Одним словом завтра день гарних закупів шопінг так сказати по чоловічому
той хто це опрелюдний той і винен. не будемо тицяти пальцем та називати нік, хоча це пан Алекс. отже виного ми знайшли. залишається обрати міру покарання
Я думав завтра зимову резину на літо перекинуть,а тут такий репрезенто.... Одним словом зимовка продовжується,а сонечко-фонарик продовжує чудить.