Це так, мозок їм промили добряче. Тепер вони взагалі якісь травоядні стали. Нічого, замість них там мусульмани житимуть з Африки та Близького Сходу, які не переймаються умовностями.
отож і погано. чорносракі обізяни повинні жити в себе у авриці під наглядом білої людини з батогом у одній руці і пістолем у іншій. тоді вони працюють та мають можливість прогодувати себе так само і з тими чурками. бо там де біла людина тримала порядок там все було добре а там де різні обізяни починали володурювати там усе сходило на псі. приклад ПАР та Родезія.
не можна в мого прилада дроти є , уся божественность потеряється ... Вітаю , вроде дощь став , але потрібно буде збиратись на тєжку працю ...
Якась сусідська собака начала скавчати опів на четверту, то якийвже сон ненавиджу ці скворешники, ото друге діло своє обійстя ніяке не чірікне доки сплю, а тут терпи якгось спанієля..
Доброго ранку панству!В три ночі і далі шось поморосило-подощило,зараз немає,+3С,скоро з праці та піду поїду на базар,цукру мішок,дріждів,ше може шось згадаю шо хотів
В7 доброго ранку ! На дворі сухо але похмуро. Мокрого еба доки нема, тож, ранкова кава та до тежких маленько-п'ятничних та хфілософських справ !!!
Та я сам був в шоці... Але і кум про мене мало чого знав.Я 13 років катався по Україні,а він дома був,рідко бачились,а тим більше про хоббі говорить не приходилось. Він фотки на телефоні побачив і понеслось