Вітаю панство з котячим днем! Ти ж пояснюй людині, що дубові тріски мають бути оброблені (проварені та просмажені), бо зіпсує продукт. І півроку то навіть багато, тоді набуває коньячного вигляду, зовсім темне. Три місяці досить, гарний вигляд віскаря.
та нє-просто так сКоту переставляю будзялко на пару годин.менше спить вдень-більше вночі.о!тож скоро тре його на літній час переводити
і цим усим зіпсувати дубові видеління. бо тоді ніц не буде дубільних ричовин. діжки дубові ніхто ані варив ані самжив а дубова діжка то є саме преше для виготовлення віскі. а коньяк роблять з виноградного спирту, чачі тобто. і так. чим більше віски настоюється тим більш воно набуває смаку та кольору. так само як і коньяк.
я шворочку тримати буду та хабар з нори витягати. це теж дуже потрібно комусь робити З.І. щось вони дуже легко понесли тую скриньку. так наче там один чи два злитки. а якщоб скринька була повна то хрін би вони витяглиб її з нори так легко.
Так дубильних речовин якраз і не має бути, бо саме від них та від сивушних масел потім болить голова. Безумовно, якщо стан на ранок не хвилює, то нічого робити не потрібно.
ну то звичайно! дубільні речовини то саме те від чого голова болить. а те що наржерся до свинського стану то дрібниці.
отут пан дали маху-прошу! 9:57 Обжиг дубовой бочки для виски Александр Кулешов • 13 тис. перегляди2 роки тому Первый опыт обжига дубовой бочки для виски. Сделан глубокий обжиг в американском стиле. Бочка из молдавии,... 2:41 Как делают деревянные бочки для виски Pogran Mix • 1,1 тис. переглядів1 рік тому Как делают деревянные бочки для виски.
діжки під віскі обпалюють зсередини вогнем і вітримують в них віскі мінім два роки (вимоги в США) моя цяця