Доброго дня Працюю,оберігаю чавунку від халамидників. це явища від латини,пан там з латинянами кофію розпиває розповідайте,деуса вже вигуляли,менюшку вивчили??
Панове,а скажіть таке,віскі вдома ніхто не робить,чи мо в кого є накатана технологія для виробництва такого продукту??
ну дак правильно.і в мене неділя.бо я до 26-В ВІДПУСТЦІ!!!/ТО ЗА 2017!!!а потім візьму за 2018.вотак!//.з днем!комради.в нас+10,трохи зраня моросило.сКотиняка розбудила 02.30ранку.поїла,діставши по пиці ґазетою-побігла бігом надвір.зара дрихне при пєці.піду розбуджу сучку-обламаю їй сон,як вона мені.
бо сьогодні неділя! людина коли відпочиває? вірно у неділю! от я і відпочиваю бо припхав з тєжкої праці. отакоєот. а ви кажете
тю. берете домашню горілку та кидаєте до слойка дубові трісочки та кору і у темне місце на півроку. відцидили потім і маєте собі своє домашнє віски. але горілку тре робити з пшінки або жита
Ашотакоє? Тоді, до речі, це було в тренді - працювати в рахунок передз"їздівської вахти чи давати план за наступний вівтірок.