В мене тут наднях гобида (необоюдна) трапилась, отакої,,, (це вам не 8952 сторінки задоволення) - працюю спокійнесенько (ви знаєте, я люблю шоб в меневсёкрасівобуло), проходить повз мене колєжанка з литви тай каже сусіду,,- дай мені Вітя отії заглушки, той шука,,,- я кажу, а чо мене не питаєш про ті заглушки? -,,,,,,,,,,,,,,,,,- а вона мені, тож ти з України, я кажу і шо?,,,- а вонакае; Нема смислу, ви всі ЖАДНІ, скільки зустрічала (шо в Україні - шо тут), всі Українці жлоби,,,,,,- танасравїїмамі,, це чого питаю, каже сама не знаю чого, себе спитай Ото стою і думаю, шо? так воно і є? чи нє, га?
непоняв-дай!то як?ото їй скажіть-дай мені!чьо так зразу і дасть?ага!розігнались!еслі каждому давать-поломается кровать!отак вона відповість.
пан Бек куркуль тіко прибори нові купуєте. Думаєте що знахідок добавиться? А я плюнув на ті всі сніги та поїхав пивка попити та відпочити
Йопси те тут на форумі ще пиваса заказать?https://reibert.info/threads/sushjonaja-vjalenaja-taran.990597/
Вітаю панство із закінченням робочого понеділка! Все забував запитати. Був у гостях, побачив предмет, призначення якого мені достеменно не відоме. Хтось знає точно, що це за предмет? Як на мене, чи посуд для салфеток (скручених трубочкою), чи для цукерок на паличці?
та який перший , в мене вже тих приборів було як в пса блох . маю зараз крота а ще захотів високочастотного ...