не таке? Поперечный распил ствола тиса(тёмное ядро отличается по цвету от светлой заболони) Ядро́вая древесина, также ядро́, — название развивающейся у многих видов деревьев физиологически не активной зоны в центре сечения ствола, обычно более тёмного цвета, чем внешняя часть, более светлая
ну чіста як в анекдоті.жінка чоловіку-шо ти мені подаруєш на 8 марця?чоловік-я тебе....!вона-а я не дамся!він-ну і сиди,як дурепа без подарунка!.
якшо грамотно плоди нарізати-буде непогана підвіска.ну і Чорний горіх | Горіхи - Август Ко www.avgust.in.ua/gorihi/chorniy-gorih.html За дослідженнями В. І. Добровольського (1957), вихід ядра чорного горіха українських зразків коливається від 14 до 26 %. Не всім подобається смак ядра плодів чорного горіха через запах, який нагадує валер'янові краплі. Жирність ядра 57,3—57,8 %, вміст білка 30 %, тобто вдвічі більше, ніж у плодах ...
У Ченивцях снигу майже нема,але сиро.Народу бильше ниж людей вчора на базарю було.Бачив Громова-всим привит передавав,часу у него майже нема из тими дитями...
Ото красно дякую, правда ви не сккзали на якім полі оті пальці повинні стирчять, ну все я поїхав пару полів таки напройду.
та мене візьміть теж. а що до скарбів то у Холодному Яру самий цінний скарб то прапор Холодноярців який десь у гарматній гільзі закопаний. все інше лише золото та срібло. вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. сніг поступово сходить, вода стікає до річки, тепло наближається а з ним і сезон.