Щоб пірнати то ше і спорядження тре : " Підійшли Кпиш із Бурмилом до прилавка. Тупцяються не рішуче. Бурмило схилив голову і одним оком, як ворона в кістку, зазирає на полицю. — Давай,-— підштовхує Книш ліктем Бурмила. — Ти давай, — смикнув плечем Бурмило. — Ні — ти! На тебе ж купляти, — наполягає Книш. — От, їй-богу! Яка разниця і — знову смикнув плечем Бурмило, хукнув, а тоді до продавщиці, тицьнувши пальцем на якусь полицю: — Дайте мені, пожалуста, оте-го. — Що? — не зрозуміла продавщиця. Бурмило озирнувся нервово, мов школяр, що вперше купує цигарки. — Та оте-го... ну... з жаб'ячими ногами. — А-а! Для підводного плавання, — усміхнулася продавщиця. Бурмило мотнув головою і скривився досадливо (наче продавщиця виказала його). Продавщиця взяла з полиці ласти і маску з трубкою, подала Бурмилові. У нас з Явою очі зробилися, як колеса. Ти диви! Поки Бурмило приміряв маску, мацав ласти. Книш уже вибив у касі чек. — Загорніть! І знов-таки, злодійкувато озираючись, наче вони не купили, а вкрали це причандалля для підводного плавання, Книш і Бурмило вийшли з магазину." Та і здоровля теж тре мати воляче : "...Безлюдне плесо у плавнях. На піщаному острівці за кущем верболозу сидить Бурмило у широченних кумедних трусах, схожих на жіночі. На ногах у нього ласти. У роті трубка акваланга, до лиця він припасовує маску. Пирхає, як кіт, — носяра заважає. Крізь скло маски заглядає Бурмило в брошуру, яку держить у руках, — звіряється з інструкцією. Поруч — одягнений Книш. Ось Бурмило одклав брошуру. Пішов до води, чіпляючись за землю ластами і спотикаючись. Геп! — упав. Підвівся. Не випускаючи з рота трубки, щось гуде, мабуть, лається. Зайшов у воду. Пірнає. Над водою якусь мить дригаються худорляві волосаті ноги у ластах, потім зникають. Нема Бурмила, тільки жмурки по воді пішли. Книш пильно дивиться на воду. Секунда, дві, три... Аж ось з'явилися на воді бульбашки, бульбашки, бульбашки.. Рраз! — і вигулькнула Бурмилова голова. Гарячково зриває Бурмило маску, трубку. Одпирхується, одпльовується. Важко дихаючи, вилазить з води. — Ху... Ху... Тьху!.. Тьху! Трохи не втопився. Ху-у-у!.. Не можна мені ще на глибину йти. Небезпечно. Потренуватися спершу добренько треба. Адже там метрів шість, а то й усі вісім буде. — Авжеж, авжеж... Потренуйся. Аякже! — заспокоює його Книш. — Але ти здорово. Діло піде! Якби я так міг... — Да, нелегка, виявляється, це штука. Воляче здоров'я треба, — набиває собі ціну Бурмило. — Зате потім... Потім ти мені чоботи цілуватимеш. Життя як у раю буде, — Книш клацає пальцем по шиї і гигикає. Бурмило теж гигикає у відповідь. ...Тим часом Бурмило знову пірнув, смішно дригнувши над водою ногами в ластах. І майже одразу виринув. З трубки, яку він держав у роті, мов з фонтана, метрів на два вгору лупонула вода. Потім кашель і лайка: — А . хай йому пуп! Це ж я так утоплюся й квит. Нащо воно мені треба! — Ну, ша ша-ша! Як мальчик! — скривився Книш. — Це маска чортова мене підводить, — Бурмило рвонув з лиця маску — Я думаю, що я, як у протигазі, і починаю дихать, а воно — вода . одразу захлинаюсь. У мене ж зябрів нема. — Значить, треба підстрахувать. Підстрахувать треба. Прив'яжемо до твоєї ноги вірьовку, я кінець у руці триматиму — для страховки. В случаї чого, я раз — і витягну. Але то вже іншим разом. На сьогодні досить"
Поки тут розвінчували божественість деуса,я завіз знайомого в одне із сіл,а їдучи назад вскочив на півтори годинки в ліс,снігу ще сантиметрів з десять,але дідора лісовий підкинув мені пять ранніх совєтів,пломбу,кілька гільз,і трохи желізяк,мо хто підкаже в металолом чи комусь потрібно??
шось я не понімаю - не розганяють лі на той деус ціну ? Ну чим воно крім компактності краще підійде для покопать та знайти те саме ? Ось вже на олх є предложення по обміну англоязичного деуса ікспі "Брался для себя в 2015 году в Германии. Состояние отличное. Аккумуляторы держат стабильно два световых копа. Катушка и того больше. Комплект: блок англоязычный, прошивка 3.2, котушка 28х34, штанга оригинал, зарядка, коробка, инструкция. Обмен на minelab x-terra 705 с катушкой nel или mars голиаф, garrett at pro, safari, e-trac, другой детектор со съемными элементами питания? garrett gti 2500, глубинник..."[/QUOTE] то треба зайти на ревю там під кінець першого та другого сезонів виходу Деуса вже все росписали. Не поганий верховий мд по дрібноті та мусорці а ціна за технології, все безпровідне мініатюрне що не боїться вібрації, вологи та пилу коштує набагато більше. Хороший детектор для своєї ніші.
Голден маск 18 кГц по повітрю бере шматочок нака вдвічі далі ніж Трак але то по повітрю і в грунті на любий маленький шматочок як на нормальну ціль(особливо попервах), я коллегу попереджував. Поки він вибирає шматочки інші з цифровиками вже мають по кілька знахідок, все як завжди - треба більше з ним ходити ну і як ляже в руку.
Р-раз — і нєту! Ше тоді подарунки від вермахту шукали Ось що ми почули (до нас долинали Тільки уривки розмови): БУРМИЛО: Воно-то, конешно, так... Але... КНИШ: Зате подаруночок матимеш від німців хіба ж такий! На десять років буде... БУРМИЛО: Ги-ги! КНИШ: ...Вермахт щедрий... БУРМИЛО: А що ж, конешно... КНИШ: Має бути двадцять залізних... Точно... А якість... Бронебійна... Р-раз — і нєту! Будьмо! Чути дзенькіт склянок, — мабуть, Книш і Бурмило випивають. КНИШ: Купимо в Києві, що треба, і за діло! БУРМИЛО: Сам не можеш? КНИШ: Якби я мав час,і якби плавав так, як ти, я б взагалі без тебе обійшовся. Бурмило щось прохарамаркав, ми не розібрали ані слова. КНИШ (роздратовано): А... хрест-навхрест! Треба хапати момент, а ти!.. Це ж так удачно, що мене посилають з цією екскурсією шкільною... БУРМИЛО: Ну, гаразд! Завербував. КНИШ: Тільки ж —нікому-нікому! Жодній живій душі. Бо —як довідаються... БУРМИЛО: Щоб я бога не бачив! Що я — маленький! Це ж таке діло... КНИШ: Ну, до завтра! І все. Запанувала тиша. Певно, Книш і Бурмило вийшли з сарая.
нє - то пан мав на увазі використовувати на чиюсь хитру сраку , як каже приказка - на хитру сраку є гак з різьбою .
та не зовсім мав на увазі піртань - знаю пару ставків де місцева "еліта" булькає та возить туди своїх фрау товстосраких , які коли роздягаються то на них золота по пару кілограмів . Так от бува шо гублять вони там свої "отлічітєльні знаки" з аурума та арґентума , потім в паніці привозять з дому граблі й закидають аби витягти , але на скільки відомо то не дуже виходить . А пізно осінню вода падає і десь метр з лишнім глибини з берега залишається - можна б було якось попікать аби такий апарат .
Добрий вечір!Ото ви накнопали! Гарна штучка,в мене десь пара мінок до нього валяється. В мене вже 5 рік деус,мав до того і гарети,мінілйб СЕ.5 років.фішера,пробував з голд повером ходити,тепер Деус,мені подобається,практичний. Я з 14 дюймв.катухою по 24 години.ходив...акб під локітник китайський щелочний і неділю можна без підзарядки ходити. З нами напарник ходить з голд маскою...може він поки не освоїв,пока маловато знахідок...але я з деусом порівнював то на 18 кГц.майже однакові,а от по 8 кгц.на глубину то відстає ...на круняк чернягі.
Нєзнайка вийма із піджака і штанів пачки грошів і починає швиряти ними в друзів. Одну пачку він швиря прямо в ї*альник Мнацаканову. Мнацаканов іздає невловимий рух і з клацанням зубів хижо ловить пачку в зуби. Очі Мнацаканова страшно блищать, з рота і носа виривається хиже гарчання. Гурвіник. Ти диви, от жидяра! А ну віддай! )М(