Якшо у ломбарді злиток не приймуть, це буде дуже дивно, а якшо і не приймуть то продам за пів ціни злиток золота стоматологам. Вони ше досі золоті зуби роблять, а в мене є знайомі стоматологи, на одному поверсі працюємо . Я бачу панове шо ви вірите у те шо я знайду шось дійсно коштовне, шо зацікавить службу божу, більше ніж я сам. Якшо і знайду ауреус то це буде дійсно удача. На віоліті було аж два таких випадки із отими кувшинами і ото в чернігівській області шось там музейники віджали. І із тими кувшинами взагалі мутна історія, там навіть не ясно чи ті кувшини викопані і були на нашій території.
та до чого тут ті лайдаки?! ми говоримо за серйозних людей а не тих пройдиствітів які тілько і вміють що брелки вилучати та спеарів відпускати.
Навряд чи когось зацікавить ауреус, щоб аж грюкати Вам у вікно. У всякому випадку, продається їх доволі багато. А те, що Ви знайдете щось цінне - то обов"язково. Якщо шукати будете, безумовно. Якщо знайдете, то на здоров"я, впевнений, що народ тільки порадіє за Вас.
Крузер набагато кращий деуса і коштує дешевше а по мілочовкі деуса просто рве. плавить фібулу? краще пану К відасте а пан К вже розділить все порівну між нас.
="casio, post: 10880068, member: 21984"]Я прям дякую такому збігу обставин. Була можливість спробувати фішер, то най ним копають справжні поціновувачі. А деус я такі куплю, але трохи піпізже.[/QUOTE] шось я не понімаю - не розганяють лі на той деус ціну ? Ну чим воно крім компактності краще підійде для покопать та знайти те саме ? Ось вже на олх є предложення по обміну англоязичного деуса ікспі "Брался для себя в 2015 году в Германии. Состояние отличное. Аккумуляторы держат стабильно два световых копа. Катушка и того больше. Комплект: блок англоязычный, прошивка 3.2, котушка 28х34, штанга оригинал, зарядка, коробка, инструкция. Обмен на minelab x-terra 705 с катушкой nel или mars голиаф, garrett at pro, safari, e-trac, другой детектор со съемными элементами питания? garrett gti 2500, глубинник..."
Оце ви мене насмішили бо згадав випадок. За часів студенства поїхали ми великою компанією святкувати день народження на водойму із ночівлею у наметах. Ну і як ото водиться добряче понапивалися алкоголю, і ранком вешталися по табору у різних станах алкогольного токсикозу. Один таваріщ спав на вулиці у спальнику прям на пляжі, і от бідаку хвилі так заколихали шо він наблював прям у спальника бо не встиг із нього вилізти .
Та мінялися завжди, кіко раніше було об'яв міняю 705терку на аську і т.д. Але шоб деуса і на гарета 2500 , це вже перебор, мать якесь кидалово. Для мене особисто деус цікавий тим шо легкий, ніц нема проводів, ну і різноманітні режими з допомогою яких можна спробувати знайти те шо раніше було пропущено слабшими приладами.
а ви порахуйте трошки - недавно Касіо був бідний та безробітній , не мав грошей на одягачку та взувачку , пройшов рік-півтора і вже зазіхає на деуса , має свою бухгалтерію , відвідує фітнесцентр , татка свого в їзраїль надумав пульнуть ... то ви думаєте відкіля ? Отож бо й воно , он колись як як запитавсь чи хто знаходив з камерадів шось коштовніше за срібний миколкин рубіль - ніхто не признавсь шо знаходив золотце чи шось коштовне , а Касіо взагалі був вимкнувся на два місяці бо таки шось накопав та злякавсь шо розкусили ... А ви його ображаєте та берете на "слабофотки показать" .. Чи мо ви піздабули шо він таки правільних кровєй і просто так тут на дупу падать не буде ?
а майлап всьо одно крутіший , ось вже суперлегкий та меганадійний Minelab Equinox 600 и Minelab Equinox 800. Новинка 2017 +
То все одно ж сірйозний хоч і трошки. А хто ж тоді сірйозний, га? Тіко сьогоднішніми волоцюгами не лякайте, вони навіть і нігтя не вартують тих шо були у 90-ті.
Щось на моїй памяті небуло того щоб адвокат сів за ведення справи свого кліента а можливо пан Суер*Выер щось нем скаже
Я був зацікавився, але потім подивився тести, і вирішив не поспішати. У всякому випадку, поки народ не покористується сезон та не відпишеться. Бо, наприклад, стабільність ВДІ на сигнал у Терри 705 явно краща. Хтозна, що там іще вилізе. Так що чекаю.