Аська в мене була, то ну ї туди де і фішери - поціновувачам. Та і на копі я буваю частіше за вас сусіда, і полюбляю шоб мені там було комфортно і у погодньому відношенні і прилад шоб був нормальний.
Копав я тіко по вихідним і частіше коли була відпустка. Хабарь вже розпродав, лишився тіко один денарій, фоліс і фібули, та мідяки кацапо-імперії.
Отак. Поки ти харчі перебирав, то пан Бек має ТТ, хоч і менше тюльки. А ти вередуй далі. Пан Касіо все розпродав, під чужим ім'ям, та з чужої пошти. Щоб % не платити.
та біс з нею тою тулькою. та ні. то він розпродував під чужим імям щоб його за дупу не вхопил. але тут він глибоко помиляється бо вже за ним слідкують і як би він не ховався все єдно його схоплять за дупу як тілько він знайде щось коштовне
Здоровенькі були .Гомоните потроху?Прибув з гостей,бачив отакий прилад Років з 10 назад працював,а тепер миші динамік зхрумали зарази
Я тут викладав , шо вже геть із пам'яттю кепсько ? Читай книжки на чергуванні - кажуть тренує мозок, і їж орлячі голови там хфосфору до буя . Це так сказать найкращий хабарь за сезон Октавіан, і два Коммода та топірець аверс реверс Мідний фоліс Ліцинія 1, кажуть на віоліті шо із Гераклеї сучасна Турція аверс реверс купка фібул та бряшок, нажаль коштовних ніц нема, тіко бронза Ну а кацапські мідяки я виставляти не буду, їх багато і рідких екземплярів чи із срібла і злата не було.
забрав? тре забирати. грошів мо воно і не багато коштує але якщо дінамік востановити, а знайти старий дінамік не проблема, то буде як антуражна прикраса
ми таким в дитинстві "вражеські голоси" ловили та музон на мікрофон писали, мідний провід на грушу і чоткий та ясний прийом
То шо приймач аеліта ? Аєліта (кричить дурним голосом) Я лю-ю-блю-ю тєбя, жі-і-знь і хо-чу шо би кра-ща ти ста-ла…
А нащо його забирать?Він і так мій,купив за 5 грн.Працював,все,на сіновалі в мене стояв та мугикав потрохі.дуже подобалося як впіймаеш гарну хвилю то зеленіло в середині повністю а як губилася хвиля то зелене нанівець сходило.А оце допомагав мамі в приборкі то дістав пилюку зітерти,а там мишва похазяйнувала.Таких динаміків мабуть і немае вже,він якийсь цікавий,хоча в Харкові на балці є все!
Та мені геть однаково з чого вони, на віоліті купили і не скаржилися. Та й Беку далекувато до мене їздити шоб оті сюрпризи закопувать.
Точно куплю деуса, а оті крузери, то хібашо ленд крузера але на ленд крузер ніц нема грошів, тримаю в заначці на адвоката шоб відмазав якшо найду скіфську пектораль . В мене адвокат родич та ше й бувший мент, так шо відмаже . Та ше й тре шось таке знайти шоб мною зацікавилися, а як і знайду то ізроблю золотий зливок тай іздам у льомбард.
ну по перше у ломбарді не приймуть злиток. а по друге ти у разі чого будеш сидіти разом зі своїм адвокатом, у сусідній камері. тож не втягуй родича у свої сумнівні оборутки, бо термін скінчиться і ви вийдете на волю а от родинні стосунки будуть зіпсовнаі назавжди
Ви мене лякаєте своїм непрофесіоналізмом. Не читали дописів на фіолетовому, що було з людьми, котрі знаходили щось цінне, і за якими слідкували? До них просто грюкали у вікно. Який в біса адвокат? Думаєте, ті хлопці будуть його кликати?