Та нічого в того деуса такого суперзаумного нема,з бляндінкою навіть менш налаштувань,сили току нема,а так кілька виходів на стандартних прогах,а ще краще вділити зодва дні,в ліс з жменею тестових монете і немонето і все гуд
Ні,сама гидка в самокльопів,а фішака незобижайте,то є хороший мд,буває думаю а чи незамінити девуса на 75-го блейка
таке. нащо воно мені щоб за мною пічки постійно ходили та вимагали безкоштовно мудрості? най до Зільйонава йдуть, він постійно усякі поради безкоштовні продає. отакоєот
в мене є до тебе пропозиція. ти відаєш мені тт а мочиш молотком чи шматком арматури. і усі задоволені, і ти бо позбавився тт і я що набув хоч тт, як оберіг від злодіїв, і клиєнт що замовлення виканено, і жертва що не встреліли а по довбешці приклали.
Саме така мотевація мене підкупила а з огляду на більшу глибину пошуку то я надіюсь пройтись по своїм місцям неоранки і забрати пропущене. ррезультатом \якщо такий буде \ поділюсь з Вами \ого чуть непровтикав СВІТЛИНАМИ РЕЗУЛЬТАТУ ПОДІЛЮСЬ а не самим результатом.
Та он пан Ніа пише шо деус гарно визбирує всілякі мілкі цілі які були пропущені іншими МД. Та й на руки буде легше, так шо не даремно потратилися.
Видно, що Ви в риболовлі ні бельмеса))). Щоб плотву ловити, та багато інших рибів, потрібно прикормлювати. То сипуча прикормка, яка сипеться в лунку.
Я прям дякую такому збігу обставин. Була можливість спробувати фішер, то най ним копають справжні поціновувачі. А деус я такі куплю, але трохи піпізже.
нащо він тобі якщо ти на коп майже не ходиш бо то тобі морозно, то спекотно, то дощ та далеко то ще якась трясці, купляй аську та не вередуй