Вітаю панство із святою неділенькою! Сонячно, тане, на кінець наступного тижня, можливо, вдасться вже і до лісу вийти. То якийсь родновір із сокирою, та іще й з кацапським ведмедем.
мене на 30 хв. і потім я купив деуса і продав його на другий день, бо проводків нема і купив макро рейсерапотім продав макро рейсера і типер мд нема, зате рукам легко.
Мій приятель з Варшави ходить з таким Майнлабом (він фактично є куревсько важкий), то він робить отак - гумка до кріплення багажу одним кінце до D-рінгу рюкзаку,а другий кінець до штанги МД - то й ходить цілий день та не втомлюється.
неправильна ваша порада, весь тягар повинен на вас лягти! такщо хай вам мд відадуть щоб ви страждали , отакоєот.
Не паніковать, вийдете в поле розберетеся. Повозите трохи із собов інструкцію і все буде добре. Я он після аськи як придбав терку то кілька раз возив із собов інструкцію бо вічно забував які клавіші і в якій послідовності натискать шоб той баланс грунта ізробить.
От із-за таких як ви у продаванів МД ніц нема торгу . Як на мене то якшо є вільні кошти то деус тре купувати бо і легший і більш універсальний прилад (по словам користувачів, бо я в руках того бога не тримав).
Вітаю вееельмишановнетовариство! Тепло, соняшно - одним словом - заєбісто (останнє слово не є матюком - у Польщі навіть ведучі ТБ вживають). Був на стрільниці - сьогодні взяв ТТ югославське. Не розумію, курва, апологетів, що волають - тететка є супер, стріляє класно і т.д. Як на мою думку більш гівняного біздолету я у руках не мав - буду продавати отой непотріб
Взагаліто чути від Вас безкоштовно то така приемність. а немоглиб Ви таке поширити на більшу аудеторію. гляди і люди потяглисяб у Ваш бік.