а де ото пана Художника чорти носять? як пішов з праці до кума, чи куми на юшку такі нема. як зявиться то передасте що най завтра нагадає за світлини що я йому обіцяв зробити.
Перепрошую ,що був трохи довго відсутнім на важливих засіданнях " блудньокопарського" товариства. ....обставини.
нє , в наз з цим строго . є два холодильника і всі хто в кого шоь залишились з їди туди складають . глянув а там ще з попередньої зміни сало моє залишилось , нє пропадьом ... а переход на лічності ?
Добрий ранок,добрим людям.На вултци чвакалка,то на пошук ще не пиду,най ще трохи потаэ.Пиду на базарь-подивлюсь на всякий мотлох-лямпи,кулемети,зализни шапки.
вчора був у Динівцях а там ще сніг представляю шо в Чернівцях робиться в нас вже майже нема , тіко болото
Я тут,ніде не ходив,не тинявся,хатніми справами займався.нагадую за всітлини Доброго ранку всьому панству!Надворі +4С,туман,кіт під вікном горлає,а так то все чудово!
В7 доброго ранку !!! В нас все тане, снігу майже нема. Може сьогодні поїду напокопати ... Отде, ранкова кава та до недільних справ !
ага, от як тільки сніг закінчить сипати всім доброго ранку, як бачите сніг, тихо, коли все потане хз.