то корейка взагалі то. то в них мода пішла жерти та знімати себе щоб усі бачили що вони не тілько собак та комах жеруть
я от не можу пригадать наш жидівський люфтваффе звідки? Знайшов у купі монет 500 манат з ніязовим на аверсі, може йому надіслать?
то херня якась а не шапочка. ані від холоду ані від спеки ані для войни непідходе. хіба що щоб воші не розповзались
пане @slawuta5 ось те дерево про яке я питав вчора. а оце теж якесь незрозуміле, друг казав що схоже на акацію з отими довгими шипаками
ну то я ж одразу сказав, вона ще колеться тяжко, бо дуже волокниста. https://www.google.com.ua/search?q=...QsAQIRg&biw=1280&bih=866#imgrc=sDm4gyxgBBwhxM:
То друге, як на мене, то іглічня (подаю польску назву), тобто Gleditsia triacanthos. Натом-мість перше, так як і припущав, це може бути чорний горіх.
я вам вчора казав шо гльодич , але чоловіче дерево гльоду немає шипаків , а от жіноча гльодиця має довгі як рапіри шипаки - от жіноча гльодиця якраз колеться дуже погано , а чоловічий гльод колеться краще чим акація . А перше то у вас бересток то шо я казав вчора - ясенок ще на нього кажуть .