От ми теж усіляко намагаємося допомогти Вам піднятися по кар'єрних сходах, а Ви чомусь того не хочете. Тим більше, що ми впевнені у Вашій порядності, і що Ви не будете пити, а вільні гроші вкладете у нові мешти та спортзал для правильних математичок.
навіть не сумлівайтесь і не піддавайтесь хандрі - нас тут стариганів досить багато ! Самий відомий то Ви самі знаєте хто - він он навіть зараз сидить коло тілівізора в порожній бібліотєці й переглядає фільму "Масква слізамнєвєріть" і потихеньку плякає згадуючи харошоє доброє вєчноє бо всі ми були нарождені в есесесер і ... Але треба бути сильним і не виказувати слабину , от прийде ввечер , прийде він домів , замотає та заховає глибоко в скриню тремтячими руками свого комсомольського квитка , поцілує патрет лєнінавождя як почне тут наводити порядок шо огогого! То ж ,дядьку , з нами цікаво й всігда присутня інтрига що до розвитку собитій , а якшо Ви ще й досить адекватний та маєте почуття гумору та міцну нервову систему зі стабільною психікою - то ми Вам раді еврібаді ! Але головне не обіжайтесь на жарти та інше прочитане бо може трапитись шо сказане чи написане може так боляче вразити що подумаєте шо всі проти Вас - а насправді то просто чиясь думка шо й близько не стосувалась особистостей . Що не зрозуміло - перепитайте , уточніть , перечикайте та спостерігайте за розвитком подій і ні в якому разі на емоціях не записуйте людину до "ігнору" попередньо не розібравшись шо до чого ...
а нашо так страждати - головне вчасно заснути коло теплої грубки з кахлями . Чи Вас увісні теж турбують якісь страждання як ото у вірші шо я Вам написав разом з Лесею Українкою , га ?
в неї глисти !!! бо інакше аби вона скільки жерла сала то була би як нас троє з Консерватором разом !
донос наше всьо !!! Але тут головне аби контррозвідка не зацікавилась тою медичною мафією пана Касіо https://www.currenttime.tv/a/28946034.html
Монети великі, на штик лопати буде нормально. А загалом, проконсультуватися краще в пана Бека, він має досвід посадки монет на полі для дурнів.
а от скажіть мені таке - бібліотіка то державний заклад ? Звісно шо державний , а от хто там працює - то держслужбовці ? Звісно шо держслужбовці , а от отриманння неправомірної вигоди державним службовцем що використовує своє положення - то корупція ? Звісно шо корупція , а от коли корупціонер ще й хоче незаконно поглинути майно інших людей ( ножів , кулеметів , колекцій тощо) та невтомно викриває їх (юдеїв) обмани - то антисімііт ? Звісно шо так , а оскільки антісімітізьм є основною складовою нацистської ідеології то той хто так вчиняє єсть хвожізд ?... То ж яка насправді Ваша посада ?
та хіба за жидами встигнеш? отож бо і воно. без шапочки я ходжу, мерзну((((( дайте кулемет, три по три
мене турбує відсутність на праці теплої грубки. взагалі відсутність теплого місця де можна троха прилягти та покіматити. оце дійсно мене дуже турбує. а повішані та закатовані кацапи мене трубують лишч через те що дуже мало їх замордували ще. от коли знищемо усіх до ноги недивлячись чи старий чи малий от тоді настане безтурботливе життя. отакоєот